Na poznatoj lokaciji

Naš bivši reprezentativac posljednji je dan 2022. godine proveo u društvu svojih najmilijih, a na znatiželjne poglede nije se osvrtao

Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 6 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 6 Grgo Jelavic/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 2 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 3 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 4 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 5 Darijo Srna sa suprugom - 3 Darijo Srna i Mirela Srna - 5 Darijo Srna i Mirela Srna - 4 Darijo Srna i Mirela Srna - 2 Darijo Srna i Mirela Srna - 1 +11 Mirela Srna i Darijo Srna - 3 Galerija

Darijo Srna uživao je u posljednjem danu 2022. godine te na dubrovačkom Stradunu popio kavu u društvu supruge i prijatelja.

Darijo Srna uhvaćen je objektivima fotografa na glavnoj ulici Dubrovnika Stradunu.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Mario Stanić Ekipa za poželjeti! Enis Bešlagić u Njemačkoj susreo čak dvojicu legendarnih Vatrenih i pohvalio se fotkama: "Malo nas je, al' smo dobro raspoređeni"

Naš bivši nogometni reprezentativac uživao je u posljednjem danu 2022. godine pa u obližnjem kafiću popio kavu sa suprugom Mirelom Forić Srnom i prijateljima.

Darijo je u jednom trenu vidio fotografa, ali nije se previše obazirao te je nastavio uživati u slobodnom vremenu.

Darijo i Mirela posljednji su se put pojavili u javnosti početkom studenog na promociji njegove knjige ''Zašto te zovu Srna''. Par je sređen pozirao ispred fotografa, a ponosni nogometaš pritisnuo je svoju suprugu u čvrst zagrljaj.

Darijo je u karijeri često isticao, pa i na promociji naglasio, bezrezervnu potporu svoje obitelji, osobito supruge Mirele.

''Za mene je moja supruga veliki heroj i ja sam s njom proživio puno lijepih trenutaka, a nažalost i loših koje nosi nogometni život i ona je cijelo vrijeme bila uz mene. Ona je moj heroj, moj zid, moja potpora i ja to jako cijenim, jako ju volim i hvala joj za to'', zaključio je Darijo emotivno.

''Mislim da je on stvarno poseban čovjek i to sad govorim koliko uopće ja mogu o njemu nešto objektivno reći. Ne znam, mene ta njegova emotivnost, otvorenost, humor, pozitivnost istog trena privukla njemu. On je moj suprug i ima puno dana u godini kad mislim da bi ga mogla zadaviti'', iskreno je rekla Mirela, Darijeva supruga.

Inače, Darijo i Mirela u braku su od 2010. godine, a imali su jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja. Sudbonosno da izrekli su u Dubrovniku, a svadbeno slavlje organizirali su u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla, a Mirela je uvijek bila velika podrška svojem suprugu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 2 +28 Snježana Schillinger - 8 Celebrity Snježana Schillinger na egzotičnoj će lokaciji dočekati Novu, ali probleme joj je nakratko stvorio suprug!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene