Zahvalio na podršci

Kralj Charles prvi put javno se oglasio o teškoj dijagnozi: "Kao što znaju svi oni koji su bolovali od raka…"

Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles u Sandringhamu Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 +19 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Galerija

Kralj Charles III. prvi je put javno progovorio o svojem zdravstvenom stanju otkako je Buckinghamska palača objavila da boluje od raka.

Britanski kralj Charles III. u subotu je izrazio zahvalnost dobronamjernicima nakon što mu je dijagnosticiran rak, što je bio njegov prvi javni komentar otkako je Buckinghamska palača objavila da će odgoditi neke obveze kako bi se podvrgnuo liječenju.

"Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana", rekao je Charles III.

Palača je u ponedjeljak objavila da je Charlesu III. dijagnosticiran rak. Svoju vladavinu započeo je prije 18 mjeseci.

Pogledaji ovo Kralj Charles u Sandringhamu Celebrity Kralj Charles nakon teške dijagnoze boravi na mjestu koje mu pruža utjehu, poznato je i u čemu tamo najviše uživa

"Kao što znaju svi oni koji su bolovali od raka, takve su dobre misli najveća utjeha i ohrabrenje", kazao je.

Kralj je rekao da je ohrabrujuće čuti kako je njegova dijagnoza pomogla da se obasjaju organizacije koje podupiru oboljele od raka u Velikoj Britaniji, ali i drugdje.

Vijest o oboljenju došla je nakon što je Charles III. prošlog mjeseca proveo tri noći u bolnici gdje je bio podvrgnut korektivnom zahvatu zbog povećane prostate.

Buckinghamska palača nije objavila nikakve pojedinosti o njegovu stanju osim što je priopćila da se ne radi o raku prostate, no i da je kralj "u potpunosti pozitivan" te da se raduje povratku javnim dužnostima što je prije moguće.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV biograf kralja Charlesa otkrio je što će se dogoditi ako mu se stanje pogorša: ''Tu uskače famozna petorka''

Charlesova supruga, kraljica Camilla, u četvrtak je rekla da je on "iznimno dobro".

Supruga princa Williama, Kate, također se oporavlja, ali od abdominalne operacije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 4 +20 Filip Riđički Nekad i sad Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene