puno se promijenio

Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

Filip Riđički Filip Riđički Tomislav Miletić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 4 Filip Riđički Filip Riđički Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički +14 Filip Riđički Galerija

Filip Riđički prvu televizijsku ulogu ostvario je kad mu je bilo samo 18 godina, a od tada se puno promijenio.

Naš filmski i televizijski glumac te glazbenik Filip Riđički (38) domaćoj publici prvi se put predstavio 2004. godine, kada je bio 18-godišnjak.

Tada smo ga gledali u seriji "Zabranjena ljubav" u kojoj je glumio Matiju Lončara, raščupanog tinejdžera koji je u to vrijeme osvojio srca mnogih mlađih gledateljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Riđički (@filip.ridji)

Kasnije je počeo njegovati gustu bradu, koja mu je do danas već postala i zaštitni znak, no frizura s kojom se proslavio ostala je u prošlosti i Filip već neko vrijeme brije svoju glavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Riđički (@filip.ridji)

Oni koji ga pamte s njegovih glumačkih početaka, danas ga teško i prepoznaju, a koliko se Filip promijenio tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Zoran Pribičević Nekad i sad Našeg glumca mnogi još pamte po njegovoj prvoj ulozi, no on je od tada ostvario i inozemnu karijeru!

Inače, Riđički je i vokal benda Lika Kolorado, s kojim često nastupa po glazbenim događanjima diljem Hrvatske, no nastavio je i glumiti, a bavi se i sinkronizacijom animiranih filmova.

Što se tiče njegova ljubavnog života, već godinama ga uspješno skriva od javnosti, no poznato je da je u prošlosti bio u vezi s pjevačicom grupe Elemental Mirelom Priselac Remi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Film Sophie's Choice - 2 Film Sophie's Choice - 7 Film Sophie's Choice - 6 Film Sophie's Choice - 5 +21 Film Sophie's Choice - 3 Nekad i sad Od snimanja ove potresne scene prošle su 42 godine, a glumice su bile toliko prestravljene da se nisu morale pretvarati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene