ostao gotovo isti

Našeg glumca mnogi još pamte po njegovoj prvoj ulozi, no on je od tada ostvario i inozemnu karijeru!

Zoran Pribičević Zoran Pribičević Ivana Grgic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 3 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 5 +19 Zoran Pribičević - 6 Galerija

Zoran Pribičević proslavio se u domaćim sapunicama, a prošle godine dobio je ulogu u jednoj britanskoj seriji.

U Zagrebu je započelo 17. izdanje Festivala tolerancije, a svečanom otvorenju prisustvovao je i naš kazališni, televizijski i filmski glumac Zoran Pribičević, kojeg nemamo tako četo priliku vidjeti u javnosti.

Zoran se proslavio u seriji "Zabranjena ljubav", zbog koje ga mnogi i danas znaju kao Danijela. Gledali smo ga i u ulozi Doriana Damjanovića u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti. U međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava, a ostvario je i inozemni uspjeh.

Pogledaji ovo Zoran Pribičević - 1 Nekad i sad Bio je poznato lice malih ekrana, a onda se naglo povukao iz javnosti, no nešto se sve do danas nije promijenilo!

Od početka karijere nije se ni puno fizički promijenio i jedino mu je s vremenom posijedila kosa, a njegove najnovije fotografije pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoran Pribicevic (@zoran_pribicevic)

Zoran je prošle godine dobio ulogu u britanskoj seriji "The Good Ship Murder". Riječ je o detektivsko-kriminalističkoj seriji za britanski Channel 5. Radnja serije odvija se na velikom britanskom kruzeru koji plovi Mediteranom, a Zoran igra Vlada Kozlova, ruskog akrobata na koturaljkama.

"Na snimanju je bilo zaista sjajno. Bio sam tjedan dana na Malti blizu Vallette i tjedan dana na ogromnom kruzeru koji je plovio iz Southamptona preko Lisabona, Madeire do Barcelone. Nevjerojatno iskustvo. To je cijeli jedan grad za sebe, oko 1800 ljudi čini samo posadu broda, a ukupno na brodu može biti i 6000 ljudi. Ima više od 20 katova, liftove, restorane, šoping-centar, kazališta, kino, zabavne parkove... Ekipa je bila jako profesionalna, srdačna i susretljiva, tretiraju te baš kao pravu zvijezdu i jako se brinu za glumce", otkrio je tada Zoran, koji već nekoliko godina ima agenta u Londonu koji mu pronalazi uloge te je već radio za produkcije Left Bank Production te Constantin Television GmbH.

Što se tiče njegova privatnog života, od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer, s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +16 Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Majić Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Edita Majić - 2 Edita Majić - 3 +14 Edita Majić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših glumica prije 20 godina sve je šokirala odlukom, a danas samo njezina obitelj zna gdje je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene