nekad velika zvijezda!

Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

Zoran Pribičević Zoran Pribičević Željko Lukunić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 3 Zoran Pribičević - 5 Zoran Pribičević - 6 Zoran Pribičević - 7 Zoran Pribičević - 8 +10 Zoran Pribičević - 9 Galerija

Zoran Pribičević pojavio se na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u Zagrebu sa suprugom Alenkom i njihovo dvoje djece.

Naš kazališni, televizijski i filmski glumac Zoran Pribičević (39) karijeru je započeo početkom milenija ulogama u domaćim serijama.

Kao Doriana Damjanovića gledali smo ga i u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti, a u međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava.

Zoran i danas glumi te se ostvario i kao redatelj, a usto je i autor mobilne aplikacije za djecu. Od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer, s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

S obitelji se sada pojavio na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica. Za zajednički izlazak svi su se dotjerali te su nasmiješeni pozirali fotografima.

Zorana nemamo često priliku vidjeti s njegovom obitelji, koju rijetko pokazuje i na društvenim mrežama, no tamo se zato voli pohvaliti svojim isklesanim torzom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoran Pribicevic (@zoran_pribicevic)

Glumac je posvećen tjelovježbi, a rezultati su itekako vidljivi i često mu u komentarima pišu da s godinama izgleda samo sve bolje.

Koliko se Zoran promijenio od početka karijere, pogledajte u galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 1 Ana Rucner i Vlado Kalember +12 Ana Rucner i Vlado Kalember Nekad i sad Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene