Sjećate ga se?

Bio je poznato lice malih ekrana, a onda se naglo povukao iz javnosti, no nešto se sve do danas nije promijenilo!

Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 1 Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 6 Zoran Pribičević - 5 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 3 Zoran Pribičević - 2 Zoran Pribičević - 1 +21 Zoran Pribičević Galerija

Zoran Pribičević bio je jedan od najljepših hrvatskih glumaca nakon što se proslavio u hrvatskim serijama početkom 2000-ih, a evo kako izgleda danas.

Zoran Pribičević manje je poznato ime hrvatskoj javnosti sve dok se ne pojavi njegova fotografija ili ime uloga koje je igrao u hrvatskim serijama početkom 2000-ih godina.

Iako mu je popularnost danas puno manja nego tada, Zorana i dalje možemo vidjeti na javnim događanjima, a sada se zajedno sa suprugom i kćerkicom pojavio na premijeri predstave ''Dražen'' u Zagrebu. Iako je i dalje vrlo prepoznatljiv, markantnog Zorana sada obilježava prosijeda kosa, ali figura i topao pogled i dalje je prisutan kao i u mlađim danima.

Od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

Zorana nemamo često priliku vidjeti s njegovom obitelji, koju rijetko pokazuje i na društvenim mrežama, no tamo se zato voli pohvaliti svojim isklesanim torzom koji je i danas savršen kao i prije 20 godina.

Nakon nekoliko uloga u serijama Zoran se posvetio privatnom životu i radu iza kamere.

Kao Doriana Damjanovića gledali smo ga i u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti, a u međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava. Zoran i danas glumi te se ostvario i kao redatelj, a usto je i autor mobilne aplikacije za djecu Storiezz koja nudi i personalizirane priče.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chaney Jones - 4 Chaney Jones - 5 Chaney Jones - 2 Chaney Jones - 3 +4 Chaney Jones - 6 Celebrity Bivša djevojka kontroverznog glazbenika uživa na odmoru u ženskom društvu, kad su bili u vezi, svi su pričali o skupom poklonu kojim ju je pokušao osvojiti!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene