A zgodan je i danas!

Njegovo lice dobro je poznato hrvatskoj javnosti, a nakon nekoliko godina karijere povukao se od svjetla reflektora

Zoran Pribičević Zoran Pribičević Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević - 11 Zoran Pribičević - 13 Zoran Pribičević Zoran Pribičević Zoran Pribičević - 6 Zoran Pribičević - 5 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 3 +16 Zoran Pribičević - 2 Galerija

Zoran Pribičević bio je jedan od najljepših hrvatskih glumaca nakon što se proslavio u hrvatskim serijama početkom 2000-ih, a ovakvoga ga svi pamtimo.

Zoran Pribičević manje je poznato ime hrvatskoj javnosti sve dok se ne pojavi njegova fotografija ili ime uloga koje je igrao u hrvatskim serijama početkom 2000-ih godina.

Pogledaj i ovo Zoran Pribičević pravi hit Poznati glumac opet oduševljava djecu i roditelje: Uz njegove ideje svako uspavljivanje postaje lakoća!

Fotografije iz arhive prikazuju kako se 2005. godine zabavljao mladi Zoran s ostalim glumcima i pjevačima na promociji jedne knjige.

Međutim, nakon nekoliko uloga u serijama Zoran se posvetio privatnom životu i radu iza kamere.

Kao Doriana Damjanovića gledali smo ga i u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti, a u međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava.

Zoran i danas glumi te se ostvario i kao redatelj, a usto je i autor mobilne aplikacije za djecu. Od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer, s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

S obitelji se sada pojavio na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica. Za zajednički izlazak svi su se dotjerali te su nasmiješeni pozirali fotografima.

Zorana nemamo često priliku vidjeti s njegovom obitelji, koju rijetko pokazuje i na društvenim mrežama, no tamo se zato voli pohvaliti svojim isklesanim torzom.

Čini se da Zoran itekako voli vježbati, a od početka karijere dosta se promijenio iako je i dalje ostao šarm koji je imao i kao mladić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Pribicevic (@zoran_pribicevic)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 1 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 2 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 4 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 3 +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene