Težak period

Princ William još uvijek probavlja šokantne vijesti očeve dijagnoze, ali je oko jedne stvari itekako odlučan: "I on je samo čovjek..."

Princ William - 2 Princ William - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William - 2 Princ William Princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Princ William i princeza Victoria - 9 Princ William - 2 Princ William i Kate Middleton +20 Kate Middleton - 2 Galerija

Vijest da kralj Charles ima rak pogodila je mnoge, pogotovo članove njegove obitelji, a prema navodima izvora, princ William se još uvijek privikava sada već novom načinu života.

Dok se prijestolonasljednik William prošlog tjedna vratio javnim dužnostima, nakon što je otkazao sve obveze da bi bio uz svoju suprugu Kate Middleton iza koje je operacija, ne očekuje se da će preuzeti kraljevske dužnosti s uobičajenim punim radnim vremenom. 

Princ će se sada sa svojom obitelji privremeno preseliti u Anmer Hall na imanje Sandringham u Norfolku kako bi tamo mogli provesti vrijeme s kraljem tijekom njegova oporavka. 

Pogledaji ovo Tom Cruise i princ William Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

No, oni koji su bliski princu kažu da još uvijek probavlja šokantne vijesti očeve dijagnoze, i to tako brzo nakon Kateine ​​teške operacije, a istovremeno razmišlja o tome što bi sve ovo moglo značiti za njegovu ulogu u budućnosti kraljevske obitelji. 

"U ovakvim trenucima, to je podsjetnik da je on, osim što je budući šef države, i ljudsko biće", rekao je kraljevski izvor za The Times pa dodaje:

"On obrađuje vijest da njegov otac ima rak kao ljudsko biće. S obzirom na ozbiljnost s kojom preuzima svoju ulogu, naravno da je to nešto o čemu će razmišljati."

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

Podsjetimo, kralj Charles se u subotu prvi put obratio javnosti nakon teške dijagnoze.

"Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koji su bolovali od raka, takve su dobre misli najveća utjeha i ohrabrenje", rekao je Charles III.

Kralj je rekao da je ohrabrujuće čuti kako je njegova dijagnoza pomogla da se istaknu organizacije koje podupiru oboljele od raka u Velikoj Britaniji, ali i drugdje.

Pogledaji ovo Princ William - 1 Celebrity Princ William vratio se na dužnost, unatoč lošim vijestima o Charlesu morao je odraditi jednu važnu ceremoniju

Vijest o oboljenju došla je nakon što je Charles III. prošlog mjeseca proveo tri noći u bolnici gdje je bio podvrgnut korektivnom zahvatu zbog povećane prostate.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Severina - 6 In Magazin: Severina - 5 In Magazin: Severina - 4 In Magazin: Severina - 3 +17 In Magazin: Severina - 2 inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 5 +26 Tatjana Jurić - 3 Celebrity Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene