Simpatično i veselo!

Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 5 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 5 Tatjana Jurić - 4 +20 Tatjana Jurić - 3 Galerija

Tatjana Jurić ovih je dana proslavila 42. rođendan, a povodom tog dana dobila je i urnebesnu čestitku iz Afrike od isklesanih mladića.

Naša voditeljica Tatjana Jurić ovih je dana proslavila svoj 42. rođendan, a pratiteljima je sada pokazala i kakvu je posebnu čestitku povodom tog dana dobila.

Osim dobrih želja obitelji, prijatelja, poznanika i njenih obožavatelja, Tatjani su rođendan čestitali i jedni zgodni isklesani mladići. Naime, na društvenim mrežama trenutno su hit glazbene čestitke na kojima slavljeniku ili slavljenici afroamerikanci bez majice pjevaju i čestitaju rođendan.

Sedam mladića u bež hlačama i bez majica zapjevali su Tatjani ''Happy birthday'', a dok su neki nosili buket ruža, balone i plakate, jedan od njih držao je i njenu fotografiju koju je za kameru i poljubio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

''Hit! Hit rođendanski poklon'', napisala je Tatjana u opisu pa nasmijala pratitelje. Mnogima je ovo bilo izuzetno simpatično, a svi su se u komentarima složili da je ovo bila odlična rođendanska čestitka.

Što vi kažete na ovakvu čestitku?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Tatjanu obožavatelji redovito obasipaju komplimentima ispod njezinih fotografija na Instagramu, na kojem je prati više od 80 tisuća ljudi, a od samog početka karijere slovi i kao jedna od najljepših Hrvatica. A iako u 40-ima izgleda kao da je u 20-ima, ne prate je ni glasine o estetskim zahvatima.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

Tatjana je karijeru započela kao televizijska voditeljica početkom 2000-ih, a danas radi kao radijska voditeljica. Mnoge intrigira i njen ljubavni život koji skriva od javnosti, a nedavno se na vlastiti račun po tom pitanju našalila i u eteru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Miriam Cikron - 4 +26 Miriam Cikron - 3 Celebrity Matija Cvek otkrio je spol bebe koju čeka s lijepom Zagrepčankom: ''Od sad mi je najdraža boja...''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Kenny Smith - 1 Tia Jurčić Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić i Kenny Smith +12 Tia Mamić - 3 Celebrity Tia Jurčić prisno pozirala s bivšom NBA zvijezdom na sportskom spektaklu, a zbog jednog detalja se svi šale na njegov račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene