''bolje da se odmah prijavim!''

Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 5 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 7 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić +13 Tatjana Jurić - 5 Galerija

Tatjana Jurić zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji kojim je prošetala u kreaciji našeg poznatog dizajnerskog dvojca.

Naša televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, a kojim su prošetale i neke od najvećih svjetskih zvijezdi.

41-godišnja Tatjana u Veneciju je stigla na poziv jedne modne kuće, a crvenim je tepihom prošetala u elegantnoj haljini naših dizajnera iz Envy rooma. Riječ je o dugoj kreaciji s prorezom s prednje strane i dubokim dekolteom u kojoj je sve osvojila i sa smiješkom pozdravljala fotografe koji su je tamo dočekali.

Tatjana je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa dok se spremala za crveni tepih, ali sa samog festivala na kojem je gledala film "Ferrari" u kojem glumi slavni Adam Driver.

"Budimo realni, kad krene party, ništa ja objavljivat neću. Pa bolje da se odmah prijavim i chill", napisala je Tatjana uz objavu koju je podijelila na svom Instagramu, prije odlaska na crveni tepih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Kako si lijepa", "Ljepotoooo", "Uvijek sam govorio da si ti jako lijepa žena", "Apsolutno ljepotica", "Sjajiš", "Cukar od žene", "Vrh vrhova", "Prelijepa", nizali su se komentari njezinih obožavatelja.

Osim Tatjane, crvenim tepihom u Veneciji prošetale su i neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda poput Adama Drivera, Patricka Dempseyja, Georgie May Ayeeshe Jagger, Michaela Manna, Marike Pellegrinelli i drugih. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Mesić i Jadranka Kosor Stipe Mesić i Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor +24 Jadranka Kosor Zanimljivosti Jadranka Kosor pohvalila se lijepim druženjem sa starim prijateljem, dugo se nisu vidjeli: "Priče o prošlosti i sadašnjosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene