Počinje odbrojavanje

Matija Cvek otkrio je spol bebe koju čeka s lijepom Zagrepčankom: ''Od sad mi je najdraža boja...''

Matija Cvek Matija Cvek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Miriam Cikron - 4 Miriam Cikron - 3 Miriam Cikron - 2 Miriam Cikron - 5 Miriam Cikron - 6 Matija Cvek - 2 Matija Cvek - 1 +20 Matija Cvek - 3 Galerija

Pjevač Matija Cvek otkrio je spol bebe koja mu treba stići krajem veljače, novoj ulozi oca izuzetno se raduje.

Matija Cvek gostovao je na Radio Dalmaciji, a voditeljima emisije je otkrio spol djeteta koje mu treba stići vrlo skoro.

''Ja sam u tome potpuno i ništa više drugo nije važno. Jedva čekam! Rekao sam da ću to sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelj, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednoglasno dogovorili oko toga'', rekao je pjevač.

Pjevač će prvi put postati otac, a rekao je i što će raditi kada kćerkica stigne doma.

''Obavezno donesi ženi hranu, bit će stalno gladna. Zapravo je poanta brinuti se o ženi nakon poroda.''

Odbrojavanje je lagano počelo.

''Termin je kraj drugog mjeseca, jako se veselimo, ja se jako veselim. To je stvarno veliki izazov i nešto novo i mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako jako važno i da sve šta ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno'', rekao je nedavno u In magazinu.

A bebu će dobiti sa svojom Miriam koja se vješto skriva od medijske pažnje, a tek se prije nekoliko mjeseci saznalo da Matija ima djevojku, a da s njom čeka i bebu.

''Ona je jednostavno, jednostavna. Super je, sve razumije i.. a šta da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe'', rekao je Matija koji je očito jako zaljubljen za In magazin.

Pogledaji ovo Matija Cvek Celebrity Matija Cvek prvi je put viđen u javnosti sa samozatajnom partnericom s kojom čeka dijete, pred znatiželjnim pogledima suzdržavali su se od dodira

Lijepa Miriam vodi samozatajan život i o njoj se malo zna, no prije tri godine okušala se u glumačkim vodama u spotu našeg kultnog benda Divlje jagode za pjesmu "Nemam ništa protiv". Prema podacima dostupnima na LinkedInu, završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a zaslužna je i za ilustraciju novog Matijina albuma "Vile se ovdje igraju".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +27 Maja Šuput i Bloom Celebrity Pogledajte koja je naša pjevačica oduševila Majinog Blooma: ''Moj se sin opet malo ljubio i zaljubio!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Kenny Smith - 1 Tia Jurčić Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić i Kenny Smith +12 Tia Mamić - 3 Celebrity Tia Jurčić prisno pozirala s bivšom NBA zvijezdom na sportskom spektaklu, a zbog jednog detalja se svi šale na njegov račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene