"Tia je zasjenila Super Bowl"

Tia Jurčić prisno pozirala s bivšom NBA zvijezdom na sportskom spektaklu, a zbog jednog detalja se svi šale na njegov račun!

Tia Juričić i Kenny Smith - 2 Tia Juričić i Kenny Smith - 2 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Kenny Smith - 1 Tia Jurčić Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Mamić - 3 Tia Juričić i Kenny Smith - 2 Tia Mamić - 1 Tia i Mario Mamić Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 4 +6 In Magazin: Tia Mamić Galerija

Već se neko vrijeme nagađa kako je Tia Jurčić u ljubavnoj vezi s Kennyjem Smithom, a sada su objavili zajedničku fotografiju sa Super Bowla.

Tia Jurčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa Super Bowla, a pozirala je s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom koji je također podijelio fotografiju na svom profilu. 

Naime, ovo nije prvi put kako Tia objavljuje zajedničke fotografije s Kennyjem te se i dalje šuška da je pronašla novu ljubav nakon razvoda od Maria Mamića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

Ona i Kenny prisno poziraju i smiješe se, dok ona na sebi nosi bijeli kombinezon, a on se odlučio za bež trenerku i modni plišani ogrtač.

"Tia je zasjenila Super Bowl", "Kak si zgodna", "Wow", nizali su se komentari, ali su i brojni pratitelji zbijali šale na Kennyjev outfit.

"Izgleda kao Jedi Master", "Drago mi je što nisam jedina koja misli da se Kenny obukao kao da je na setu Ratova zvijezda", složili su se obožavatelji. 

Mislite li da su Tia i Kenny samo prijatelji ili pak nešto više?

  • Mislim da su samo prijatelji.
  • Sigurno su više od prijatelja.

Ukupno glasova:

Inače, Tia je na Instagramu promijenila prezime i ponovno vratila djevojačko prezime. Od 2017. godine bila je u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga nosila je prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Pogledaji ovo Tia i Mario Mamić Celebrity Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godina braka te su ostali u odličnim odnosima. Mario Mamić iz bivšeg braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

Pogledaji ovo Tia i Mario Mamić Celebrity Evo kako je izgledala raskošna svadba Tije i Marija Mamića, zabavljala ih je poznata folk-pjevačica, a proglasili su je i najboljom te godine!

I Kenny iza sebe ima dva braka i iz prvog ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. S drugom suprugom Gwendolyne Osoborne, s kojom je u braku bio od 2006. do 2018. godine, također je dobio dvoje djece.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +27 Maja Šuput i Bloom Celebrity Pogledajte koja je naša pjevačica oduševila Majinog Blooma: ''Moj se sin opet malo ljubio i zaljubio!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Gežin Filip Gežin - 1 Filip Gežin - 3 Filip Gežin - 4 +12 Filip Gežin - 5 Celebrity Tko je mladi producent o kojem se ovih dana priča zbog Elle Dvornik? Surađuje sa svjetskim zvijezdama, a nominiran je i za Grammyja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene