"Koji šarmer!"

Pogledajte koja je naša pjevačica oduševila Majinog Blooma: ''Moj se sin opet malo ljubio i zaljubio!''

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +21 In Magazin: Maja Šuput - 1 Galerija

Već svi znaju da Maja Šuput rado dijeli najdraže trenutke koje je proživjela sa svojim sinom Bloomom, a sada je objavila preslatku fotografiju iz backstagea koja je oduševila pratitelje.

Obožavatelji naše pjevačice Maje Šuput vjerno čekaju svaku njezinu objavu, ali sinčić Bloom nerijetko ukrade show pa je tako bilo i ovoga puta. 

Naime, Maja je na svojem Instagramu objavila fotografiju malenog Blooma koji ljubi njezinu kolegicu Antoniju Šolu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Dok smo se mi svi sinoć grlili, moj sin se opet malo ljubio i zaljubio", napisala je Maja u opisu fotografije na Instagramu, ali je i čestitala kolegi Mladenu Grdoviću 45. godina karijere. 

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

"Bloom je pravi zavodnik", "Odlični ste", "Majo, divna si, ali oprosti, glavna zvijezda je prekrasni sinčić", "Koji šarmer", nizali su se komentari.

Šuput i Šola tijekom vikenda su nastupale uz Mladena Grdovića u Zadru, a fotografije iz backstagea raznježile su i pratitelje poznate pjevačice.

"Bloom, ljubavi, pusa pusa pusa", odgovorila je u komentaru Šola.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput otkrila je što ona i Bloom rade pa kratko dodala: ''Tata neće biti sretan kad vidi što smo napravili!''

Podsjetimo, Maja je postala mama 17. ožujka 2021. i Bloom će uskoro proslaviti treći rođendan. Sina je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim, s kojim je u braku od svibnja 2019. godine, a nedavno su na Sejšelima proslavili i sedmu godišnjicu veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Gežin Filip Gežin - 1 Filip Gežin - 3 Filip Gežin - 4 +12 Filip Gežin - 5 Celebrity Tko je mladi producent o kojem se ovih dana priča zbog Elle Dvornik? Surađuje sa svjetskim zvijezdama, a nominiran je i za Grammyja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene