Ma tko mu ne bi oprostio!

Maja Šuput otkrila je što ona i Bloom rade pa kratko dodala: ''Tata neće biti sretan kad vidi što smo napravili!''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +20 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput pohvalila se da je Bloom dobio šišanje, ali zbog činjenice da nije želio nositi ogrtač napravili su mali nered.

Naša pjevačica Maja Šuput opet je obradovala svoje pratitelje novim videozapisima sinčića Blooma, a ovog puta pohvalila se da je mališan dobio šišanje.

Snimila ga je dok ga je frizer šišao na udobnom stolcu, a Bloom se uopće nije zamarao škarama već je gledao crtić.

No, Maja je otkrila da će ih suprug Nenad zbog nečega izgrditi. Naime, Bloom nije htio nositi ogrtač za šišanje pa je tako sva kosica padala na stolac i njegovu odjeću, a Maja je na videozapisu napisala:

''Ogrtač mu se nije svidio pa će tata biti jako sretan kad vidi što smo napravili!''.

A nekoliko snimki zaslona pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

Podsjetimo, Maja se sa svojom obitelji nedavno vratila sa Sejšela na kojima su uživali više od 15 dana, a gdje je glavna zvijezda opet bio Bloom.

Šuput se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Pašalić s obitelji - 4 Mario Pašalić s obitelji - 5 Mario Pašalić s obitelji - 3 Mario Pašalić s obitelji - 2 +25 Mario Pašalić s obitelji - 1 Celebrity Naš nogometaš Mario Pašalić uhvaćen je u šetnji sa svojom malom obitelji, u ovakvim trenucima ga nemamo priliku često vidjeti!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Simplicia - 1 Simplicia - 2 Simplicia - 3 +0 Simplicia - 4 Nekad i sad Sjećate li se Simplicije? Bila je zvijezda dance scene 90-ih, a onda naglo nestala, evo gdje je danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene