"Punica k'o curica"

Nenad Tatarinov pozirao s punicom, čija je Maja slika i prilika, a neki su je i zamijenili za nju!

Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput i Bloom Tatarinov Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput Danica Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije supruga Nenada Tatarinova i mame Danice Šuput s nedjeljnog ručka.

Pjevačica Maja Šuput provela je nedjelju u krugu najbliže obitelji.

Na Instagramu se pohvalila da je bila na ručku u restoranu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i mamom Danicom Šuput te je objavila i njihove zajedničke fotografije.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 1 Celebrity Golišava Šuput u zagrljaju svog Nenada podsjetila na za njih važnu godišnjicu, ovo je njihova ljubavna priča!

"Nedjelja, idealan dan za punicu i zeta", napisala je Maja uz jednu fotografiju, dok uz drugu, koju je podijelila u pričama na društvenoj mreži dodala samo "zet i punica".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Punica k'o curica", "Zgodna punica", "Danica izgleda super", "Punica ljepša od svih", komentirali su Majini pratitelji njezinu mamu, a neki su je i zamijenili za nju.

"Ja sam mislila da je Maja", napisala je jedna pratiteljica.

Šuput je i ranije objavljivala fotografije s mamom, no njezini pratitelji uvijek se iznova iznenade koliko su slične.

Majin otac bio je poznati glazbeni menadžer Boris Šuput, koji je preminuo u listopadu 2018. godine, a pjevačica ga se često prisjeća na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Maja Šuput na Instagramu - 15 Celebrity Šuput objavila neodoljive prizore sina i supruga, zbog onog što su nosili svi su gledali u njih!

Inače, maja je sa suprugom Nenadom u braku od 2019. godine, a par je u ožujku 2021. dobio sinčića Blooma.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Krolo i Valentina Đurić Hrvoje Krolo i Valentina Đurić Žanamari Perčić Lana Hrgović, Irena Parlov, Biljana Mančić +32 Nataša Bebić Celebrity Poznate Hrvatice okupile su se zbog novinara IN Magazina i njegove zaručnice manekenke, pogledajte tko je sve mamio poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene