Kakav otac, takav sin!

Šuput objavila neodoljive prizore sina i supruga, zbog onog što su nosili svi su gledali u njih!

Maja Šuput na Instagramu - 15 Maja Šuput na Instagramu - 15 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput na Instagramu - 10 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 13 Maja Šuput na Instagramu - 11 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 7 Maja Šuput na Instagramu - 14 Maja Šuput na Instagramu - 12 Maja Šuput na Instagramu - 5 +18 Maja Šuput na Instagramu - 4 Galerija

Maja Šuput ne prestaje se hvaliti fotografijama s godišnjeg odmora na Sejšelima, a njezini pratitelji zamijetili su jednu zanimljivu stvar kod Blooma i supruga Nenada Tatarinova.

Maja Šuput već dva tjedna uživa u dugom godišnjem odmoru na kojem je promijenila čak tri destinacije, a trenutačno se sa svojom obitelji nalazi na Sejšelima.

Svakodnevno na svojim društvenim mrežama Maja uveseljava svoje pratitelje novim fotografijama, a naročito svi prate malenog Blooma.

No mnogi su sada primijetili još nešto. Bloom i njegov tata Nenad Tatarinov često nose iste odjevne kombinacije. Maja ih je tako dosad nekoliko puta fotografirala u istim kupaćim hlačama, a za prošlu večeru odjenuli su i iste košulje i hlače pa ih je pjevačica ponosno snimila.

''Crno i bijelo za večeras'', napisala je Maja u opisu videa. Nenad je nosio crnu košulju i bijele hlače, dok je Bloom nosio crnu majicu i bijele kratke hlače.

Dok su ulazili u restoran, Nenada i Blooma svi su gledali, a svi će se složiti da ih je u takvim kombinacijama teško ne zamijetiti.

Njihove simpatične outfite pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 2 Sandra Perković s mamom i kumom +25 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene