Pravo osvježenje!

Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Sandra Perković - 4 Sandra Perković - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 2 Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Sandra Perković - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 +19 Vjenčanje Sandre Perković - 8 Galerija

Sandra Perković nakon udaje za Edisa Elksaevića odlučila je napraviti malu promjenu, a novu frizuru već je pokazala na svom Instagramu.

Naša atletičarka Sandra Perković u novu godinu ušla je s velikom promjenom udavši se za svog trenera Edisa Elkasevića.

Osim što je sada postala gospođa Elkasević, Sandra se odlučila na još jednu promjenu vrlo brzo nakon vjenčanja. U svojoj priči na Instagramu Sandra je podijelila videozapis nove frizure i otkrila da je skratila kosu.

''Super slatki rez'', napisala je na videu.

Dojmovi nakon vjenčanja još se nisu slegnuli. Svoje društvene mreže Sandra je preplavila fotografijama s vjenčanja, a svi se i dalje dive raskošnoj vjenčanici u kojoj je zablistala.

Podsjećamo, Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

O njihovu datumu vjenčanja dugo se šuškalo, pričalo se i da su se već oženili, a onda su nekoliko dana prije ceremonije u medije procurile informacije kako će svoje slavlje održati baš na Staru godinu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Mandalinić i supruga Matea - 11 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 3 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 1 Stipe Mandalinić +21 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 4 Celebrity Naš rukometaš i lijepa supruga ovih dana imaju razloga za slavlje, on je emotivnom fotkom sve raznježio: ''Jubavi mala...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene