"Kako ste divne!"

Pogledajte kako se mama Sandre Perković dotjerala za kćerino vjenčanje, a njezinu kumu jedva ćete prepoznati!

Sandra Perković Sandra Perković Ronald Gorsic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković - 9 Vjenčanje Sandre Perković - 8 Vjenčanje Sandre Perković - 7 +20 Vjenčanje Sandre Perković - 6 Galerija

Sandra Perković objavila je fotografiju sa svojeg vjenčanja na kojoj pozira s mamom Vesnom i kumom Valentinom Mužarić.

Naša atletičarka Sandra Perković na Staru godinu udala se za svojeg dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića.

Dojmovi joj se još sliježu i otad ne prestaje na Instagramu objavljivati fotografije s vjenčanja, a sada je pokazala i koje dvije žene su joj bile najveća podrška tijekom najvažnijeg dana.

Sandra je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom Vesnom i vjenčanom kumom Valentinom Mužarić, našom bacačicom diska, koja se na vjenčanju toliko dotjerala da je na prvi pogled nije lako prepoznati.

"One" napisala je uz fotografiju te je dodala i hešteg "cijeli moj život".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Elkasević (@discus70queen)

"Kako ste divne, lijepe i kako se vidi da se volite", "Predivne!", nizali su se komplimenti u komentarima, uz brojne čestitke novopečenoj gospođi Elkasević, koja je već promijenila prezime i na Instagramu.

Prije toga je podijelila i fotografiju svojeg i Edisova prvog plesa, na kojoj se savršeno vidi njezina raskošna vjenčanica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Elkasević (@discus70queen)

Sandra se nakon večere presvukla u još jednu efektnu haljinu optočenu cirkonima, a pokazala je i raskošnu salu u kojoj su slavili do dugo u noć.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Elkasević (@discus70queen)

Podsjećamo, Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +30 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović +21 In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Celebrity Matija Vuica tjedan dana poslije smrti partnera Jurice objavila fotografiju zbog koje su mnogima oči zasuzile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene