suza ide sama od sebe

Tužan razlog za izlazak: Severina pružala utjehu Matiji Vuici, nježno ju je držala za ruku

Sandra Perković i Severina - 1 Sandra Perković i Severina - 1 Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Severina - 1 Sandra Perković i Severina - 2 Sandra Perković Matija Vuica - 1 Matija Vuica - 2 Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 4 Matija Vuica - 5 Matija Vuica - 6 Matija Vuica - 7 +19 Matija Vuica - 8 Galerija

Severina je u petak u Zagrebu bila jedna od poznatih Hrvata koje su bile na komemoraciji za Juricu Popovića.

Pjevačica Severina snimljena je u petak u Društvouhrvatskih književnika gdje se održavala komemoracija za glazbenika Juricu Popovića.

Na tužan događaj stigla je među prvima, a potom se smjestila pokraj atletičarke Sandre Perković.

Sandra i ona tješile su jedna drugu, a nisu mogle sakriti tugu koju osjećaju u tom trenutku.

U jednom trenutku Severina je primila Matijinu ruku te joj na taj način pokazala da je tu za nju.

"Vječna ljubav postoji. Oni su to imali, i ona će i dalje živjeti kroz Matiju. Za svakog umjetnika je najljepše kad se ljubav i kreacija spoje u jedno. Jurica je sad otišao na mjesto gdje pripada s anđelima, a mi ćemo čuvati Matiju", poručila je Severina za 24 sata.

Na komemoraciji su bila brojna poznata lica, među njima Senka Bulić, Zrinka Cvitešić s Nikom Kranjčarom, Alka Vuica i Boris Novković, Anja Šovagović-Despot, Luka Nižetić te mnogi drugi.

Jurica Popović preminuo je iznenada u dobi od 65 godina, a pokopan je 02.01.2023. na groblju sv. Ivana u Metkoviću.

Podsjetimo, Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 +30 Lana Jurčević i Filip Kratofil Celebrity Lana Jurčević tijekom trudnoće uredila je luksuzni stan, sad se pohvalila rezultatima: "Usred ovih akcija sam ja rodila!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 +25 Ecija i Goran Belošević - 3 Celebrity Ecija Ivušić objavila video u kojem je pokazala sve faze trudničkog trbuha tijekom trudnoće: "Od patkice do kita!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene