"Kako smo rasli..."

Ecija Ivušić objavila video u kojem je pokazala sve faze trudničkog trbuha tijekom trudnoće: "Od patkice do kita!"

Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević Ecija i Goran Belošević - 1 +19 Ecija i Goran Belošević - 3 Galerija

Ecija Belošević podijelila je preslatki video od početka do kraja trudnoće koji je raznježio njezine pratitelje.

Voditeljica Ecija Belošević u novom videu pokazala je cijeli tijek rasta njezinog trbuha u trudnoći.

Snimila je sve u tigrastim širokim hlačama i sivom crop topu, a u prvi plan stavila je svoj trbuh.

Na početku je pokazala trbuh u prvom mjesecu trudnoće pa tako sve do devetog, a onda je na kraju pozirala i sa sinčićem kojeg je poljubila.

"Kako smo rasli...", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Njezin suprug Goran Belošević odmah joj je uputio komentar: "Od patkice do kita", a ona mu je odmah odgovorila "Ali zato sad pilić".

"Predivno", nadovezala se Nives Celzijus.

"Ma predivno ste narasli i sada ste predivni oboje, ljubav je to", "Slatkiši", "Pree", "Ma jaoo", bili su neki od brojnih komentara.

Ecija i Goran prije nekoliko dana dobili su dječaka Lea, a ona se odmah oglasila nakon poroda na društvenim mrežama. 

"Svi dragi moji, prezahvalna sam vam na bezbrojnim porukama sreće i ljubavi kojima me punite i oprostite što nikome ne odgovaram. Doslovno se nisam stigla još javiti ni nekim bliskim prijateljima. Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage", objasnila je pa dodala kako je bebica savršeno i da zbog toga više ništa drugo nije bitno.

"Uskoro smo doma s najvećim poklonom na svijetu", otkrila je za kraj.

Podsjetimo, trudnoću je otkrila u srpnju te je tada ispričala kako se radilo o blizancima, no nažalost jedan blizanac se prestao razvijati u osmom tjednu.

Beloševići su se vjenčali prošle godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule nakon romantičnih zaruka u Italiji poslije šest mjeseci veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 10 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 +26 Priyanka Chopra - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili rijetke prizore bivše Miss svijeta u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine prirodne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene