soba puna tuge

Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Matija Vuica i Zrinka Cvitešić Matija Vuica i Zrinka Cvitešić Marko Lukunic/PIXSELL 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica - 1 Matija Vuica - 2 Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 4 Matija Vuica - 5 Matija Vuica - 6 Matija Vuica - 7 Matija Vuica - 8 Matija Vuica - 9 Matija Vuica - 10 +22 Matija Vuica i Jurica Popović Galerija

U petak u popodnevnim satima održana je komemoracija za legendarnog glazbenika Juricu Popovića.

Dvorana Kluba hrvatskih književnika bila je premala da su se u nju jedva smjestili oni koji su se po posljednji puta željeli oprostiti od glazbenika Jurice Popovića.

Na komemoraciji je u prvim redovima sjedila njegova dugogodišnja partnerica Matija Vuica kojoj je podršku pružala Alka Vuica. 

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a u njoj smo mogli vidjeti mnoga poznata lica: Severina, Sandra Perković, Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar, Luka Nižetić, Anja Šovagović-Despot, Boris Novković i mnogi drugi.

Osim Matije, suzu su pustili Zrinka i Boris koji su joj kasnije prišli i zagrlili je. 

Jurica Popović preminuo je iznenada u dobi od 65 godina, a pokopan je 02.01.2023. na groblju sv. Ivana u Metkoviću. 

Podsjetimo, Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 +27 Eva Longoria - 7 Celebrity Paparazzi glumačku zvijezdu uhvatili nespremnu i bez šminke, ali nakon ovih prizora, svi se slažu oko jedne činjenice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić, 2006. godina Janica Kostelić, 2006. godina Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +25 Janica Kostelić s djecom Nekad i sad Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene