njezin dan!

Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

Janica Kostelić Janica Kostelić Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić, 2006. godina Janica Kostelić, 2006. godina Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica Kostelić s djecom Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +19 Janica Kostelić Galerija

Janica Kostelić slavi 42. rođendan, a prije točno 18 godina ispisala je i povijest hrvatskog skijanja.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić napunila je 42 godine, a na svoj je rođendan prije 18 godina odvozila i jednu legendarnu utrku.

Tog 5. siječnja 2006. godine Janica je učinila nemoguće te je bez jednog štapa i rukavice, koje je izgubila već na startu, osvojila treće mjesto na utrci Snježna kraljica na Sljemenu.

"Stojim na startu i mislim si, u prvoj vožnji vozila sam kao krava, a svi ovi ljudi ovdje su samo zbog mene, morala sam im se nekako odužiti. Ako ne pobjedom, onda barem postoljem. I išla sam na sve ili ništa. I onda se, razmišljajući tako, odgurnem na startu i izgubim štap. Htjela sam odustati, boljela me ruka, a imala sam pred sobom više od 20 vrata", izjavila je tada.

Godinu dana kasnije, kada joj je bilo samo 25 godina, ova četverostruka olimpijska pobjednica i peterostruka svjetska prvakinja u alpskom skijanju okončala je svoju uspješnu karijeru, a zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti i uspješno čuva svoju privatnost.

Otkako se umirovila, Janica se ostvarila kao majka. Sina Oskara rodila je 1. siječnja 2019., a u rujnu prošle godine dobila je i drugo dijete, čije ime i spol još nije otkrila. U studenom prošle godine snimljena u šetnji s djecom Jarunom, a inače ih skriva od javnosti, baš kao i njihova oca.

Zadnji smo je put imali priliku vidjeti krajem prošle godine na premijeri dokumentarnog filma svojeg brata Ivice Kostelića, naziva "Transat", na koju je došla bez djece.

Kako je Janica izgledala u danima slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson - 8 Kelly Clarkson - 6 Kelly Clarkson - 3 Kelly Clarkson - 5 +24 Kelly Clarkson - 7 Nekad i sad Zbog viška kilograma suočavala se s kritikama, a sad drastičnom transformacijom sve šokira, otkrila je kako je uspjela smršavjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene