Kakav luksuz!

Šuput se pohvalila prvom fotkom sa Sejšela pa pokazala apartman u kojem odsjeda s obitelji, čak je i Bloom dobio svoju kupaonicu!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 9 Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je prvu fotografiju s novog odmora i pozirala na plaži, usput je snimila i apartman u kojem odsjedaju ona, suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom.

Naša pjevačica Maja Šuput napravila je pravu turu po Istanbulu i Dubaiju prije nego što su ona, suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom stigli na svoje posljednje odredište za odmor – Sejšele.

Na otok su stigli privatnim avionom, a u pričama na Instagramu Maja je već podijelila svoje dojmove s toga otoka koji je prava turistička atrakcija.

''Dobro jutro, svijete'', napisala je uz fotografiju na kojoj u ružičastom kupaćem hoda po pješčanoj plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na svojim pričama snimila je apartman u kojem odsjedaju, a velika soba i bračni krevet, vanjski bazen i tuš-kabina te čak tri kupaonice oduzimaju dah.

''Od kupaone za bebu, pa za ženu, pa za muža…'' napisala je na jednom videozapisu.

Isječke njezinih priča možete vidjeti u našoj galeriji.

Šuput se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zvone Akrap - 1 Stipan i Vinko Macan Ivka Macan Ivka Macan i Andrija Akrap +28 Vesna Bužan Keler i Aljoša Gotovac Zanimljivosti Pogledajte urnebesne fotografije omiljenih likova iz Kumova i kako su nekad izgledali: "Thompson i Danijela!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 3 +24 Rosie Huntington-Whiteley - 7 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene