Istanbul, Dubai, pa...

Šuput s obitelji stigla na novu egzotičnu lokaciju, a putovali su sa stilom: "Blago vama Tatarinovima!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je na svojem profilu na Instagramu otkrila gdje je otputovala s obitelji nakon Dubaija.

Pjevačica Maja Šuput uživa u zasluženom odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, a nakon Istanbula i Dubaija, sada se javila s treće lokacije.

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu otkrila da je s obitelji stigla na Sejšele, točnije na otok Desroches, a objavila je fotografije na kojima je pokazala da su do tamo putovali privatnim avionom.

"Stigli na posljednju destinaciju", napisala je na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Bravo, Majo, kad možeš toliko raditi, onda se trebaš i dobro odmoriti, draga, i živi život punim plućima jer on je samo jedan i nema reprize", "Ma uživajte i volite se, baš vas je gušt vidjeti", "Blago vama Tatarinovima", "Divni ste", "Majo, outfit je top za ovu destinaciju", neki su od brojnih komentara Majinih oduševljenih pratitelja.

Šuput se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 +15 Let 3 - 4 Celebrity Što se događa s Letom 3? "Sve su nam hakirali i dobivamo izuzetno sablasne prijetnje, istraga je u tijeku!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene