Ne zna se koji je bolji!

Svi badići Maje Šuput s njenog odmora iz snova, neki joj jedva prekrivaju atribute, ali pristaju joj kao saliveni!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput ovih na svom je profilu na Instagramu pokazala zavidnu kolekciju badića dok uživa na egzotičnom odmoru s obitelji.

Maja Šuput ovih dana uživa u svom odmoru iz snova na kojem joj društvo prave sin Bloom i suprug Nenad Tatarinov, a s kojeg se pohvalila i zavidnom kolekcijom badića.

Na profilu na Instagramu podijelila je niz fotografija na kojima pozira u različitim modelima - od jednodijelnih i jednobojnih, oskudnih bikinija pa do onih neobičnog i zanimljivog kroja, a koji joj svi od reda savršeno pristaju.

Jedan od posljednjih koji je pokazala svojim pratiteljima na profilu na Instagramu je jednodijelni ružičasti kostim na jedno rame i s izrezima sa strane.

"Ovo je raj", napisala je Maja uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja je prvo napravila pravu turu po Istanbulu i Dubaiju prije nego što su ona, Nenad Tatarinov i Bloom stigli na svoje posljednje odredište za odmor – Sejšele. Na otok su doputovali privatnim avionom, a u pričama na Instagramu Maja je podijelila svoje dojmove s toga otoka koji je prava turistička atrakcija.

Na odmor se uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. godine privela je kraju i još jednu sezonu showa "Supertalent", u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 1 +26 Neda Ukraden - 2 Celebrity Nedu Ukraden šokirali komentari koje dobiva na svoja izdanja u badiću: "Ja sam primjer da se bez plastike može dobro izgledati"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts Bobby T - 4 +12 Bobby T - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz hit-filma, a sada je zaveo 14 godina stariju ljepoticu koja nije odoljela njegovu seksepilu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene