''ako sam nešto sigurna...''

Maja Šuput rasplakala je pratitelje posljednjom objavom na Instagramu: ''Znaj da si u našim pričama, mislima i srcima uvijek''

Maja Šuput Maja Šuput Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput 2012. - 9 Maja Šuput 2012. - 7 +21 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Galerija

Maja Šuput prisjetila se svog oca koji bi danas slavio rođendan, a emotivnom čestitkom natjerala je suze na oči pratiteljima.

Naša pjevačica Maja Šuput posljednjom je objavom natjerala suze na oči svojim pratiteljima. Prisjetila se svog oca Borisa Šuputa koji bi danas slavio rođendan. Uz njegovu fotografiju u bež odijelu i crnoj svilenoj košulji, Maja mu je uputila emotivnu čestitku.

''Sretan rođendan, tata! Ako sam za nešto sigurna danas, onda je to tulum tamo negdje gore iznad nas. Muzike danas sigurno neće faliti... Budi nasmijan kao što si uvijek i bio i znaj da si u našim pričama, mislima i srcima uvijek. Volimo te uvijek i zauvijek. Mama, Bloomi i ja'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U komentarima su joj se javile brojne poznate kolegice.

''Sretan mu rođendan. Jako bi volio da vidi kako si uspješna. Pričao je uvijek o tebi i kako pjevaš i imitiraš i kako si talentirana…'', otkrila je Alka Vuica.

''Tata divan! Još se sjećam kada sam ga upoznala u Sokolu, poslovan, vizitka, sve, i s mamom je uvijek bio! Divan par'', napisala je Snježana Schillinger.

A drugi su nastavili pisati kako Majin sin izuzetno liči na djeda.

''Bloom je isti on'', ''Bloom sliči dedi'', bili su neki od komentara.

Boris je, inače, preminuo u listopadu 2018. godine. Bio je poznati glazbeni menadžer, a talent za glazbu od njega je naslijedila i kći Maja, koja je s majkom i Borisovom suprugom Danicom ostala shrvana nakon njegove smrti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dom srpske zvijezde o kojoj trenutačno priča cijela regija, a u Zagrebu je napravila pravu pomutnju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 +25 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Jennifer Lopez svu je pozornost usmjerila na ravan trbuh, ali njezina bujna i osigurana pozadina ukrala je sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene