glavna tema medija

Pogledajte kako izgleda dom srpske zvijezde o kojoj trenutačno priča cijela regija, a u Zagrebu je napravila pravu pomutnju!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATA Images AGENCIJA /Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 6 +21 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Galerija

Aleksandra Prijović glavna je tema medija ovih dana, a mnogi su se odmah počeli interesirati i za njezin privatni život. Osim što je u skladnom braku, pjevačica ima i kuću od koje zastaje dah.

Aleksandra Prijović 28-godišnja je srpska zvijezda o kojoj se proteklih dana neprestano priča u regiji, ali i u Hrvatskoj s obzirom na to da je rasprodala dva koncerta u zagrebačkoj Areni, a na tom je putu i treći.

No osim uspjeha u glazbi, javnost se zainteresirala i za njezin privatni život. Već je poznato da je pjevačica u braku s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem, a evo i gdje im je dom. Glazbeni producent i pjevačica zajedno imaju sina Aleksandra, a žive u vili na Bežanijskoj kosi.

Vila je vrijedna 500 tisuća eura, okružena je metalnom ogradom i opremljena je decentno, bez suvišnih detalja, piše Blic.

Kako se može vidjeti po fotografijama koje Aleksandra objavljuje na društvenim mrežama, njihovim domom dominiraju svijetle boje i pomno odabrani detalji. Posebno mjesto u kući zauzima klavir za kojim je Filip jednom fotografirao i svog sinčića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandrapriijovic)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandrapriijovic)

Pjevačica se najčešće fotografira ispred velikog ogledala u spavaćoj sobi, a nekoliko je puta pozirala i na terasi oko koje je zelenilo i cvijeće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandrapriijovic)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijović 🎤 (@aleksandraprijoviccc)

Prijović i Filip luksuznu nekretninu kupili su nakon vjenčanja, a fotografije cijele kuće možete pogledati OVDJE.

Aleksandra je rođena u Srbiji u Somboru, a djetinjstvo je provela u Hrvatskoj. Njezini roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj.
Iako se već godinama probija na estradi, tek je sad dobila veliki vjetar u leđa, a iza sebe ima i nekoliko velikih hitova poput ''Za nas kasno je'', ''Klizav pod'', ''Testament'' i neke od novijih ''Ja sam odlično'', ''Ko si ti'', ''Duguješ mi dva života''.

Upravo ti hitovi, kao i njezine ostale pjesme, orit će se i zagrebačkom Arenom 1., 2. i 3. prosinca.

''Bio mi je san napuniti Arenu, prijašnjih sam godina maštala o tome, a sada su se moji snovi ostvarili – hvala vam! Na moju veliku sreću, radost i najveće zadovoljstvo, otvaramo i treću zagrebačku Arenu - vidimo se i 3. prosinca na Extra koncertu godine. Jedva čekam, u Zagrebu će biti ludilo, potrudit ću se da to bude nezaboravno druženje, dat ću sve od sebe, bit će i gostiju, ali to neka ostane iznenađenje. Turneja od ''Istoka do Zapada'' počela je, i to najljepše što je mogla'', poručila je Aleksandra Prijović na Extra FM-u.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar - 2 Leonarda Lončar - 1 +6 Leonarda Lončar - 3 Celebrity Poznata Hrvatica u rijetkom izlasku pokazala promjenu na sebi, očito je da novi životni zaokret dobro utječe na nju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 +25 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Jennifer Lopez svu je pozornost usmjerila na ravan trbuh, ali njezina bujna i osigurana pozadina ukrala je sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene