bome se utegnula

Jennifer Lopez svu je pozornost usmjerila na ravan trbuh, ali njezina bujna i osigurana pozadina ukrala je sve poglede!

Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 6 Ben Affleck i Jennifer Garner - 4 Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck i Jennifer Garner - 6 Jennifer Lopez - 2 +19 Jennifer Lopez - 3 Galerija

Jennifer Lopez paparazzi su ulovili dok je odlazila na trening joge u svoj omiljeni plesni studio.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez snimljena je u sportskom bež kompletu koji je savršeno naglasio njezine istrenirane dijelove tijela.

Jennifer odlazi na satove joge, a paparazzi su je uhvatili baš ispred plesnog studija. U tajicama je istaknula svoju bujnu stražnjicu, dok je rezani top pokazao ravan trbuh. Također, moglo se primijetiti i kako ne nosi grudnjak jer su joj se ocrtavale bradavice. Kosu je svezala u nisku punđu, a na glavi je nosila smeđe sunčane naočale te preko ramena smeđu torbu za trening. 

Čini se kako se ozbiljno primila vježbanja i zdrave prehrane jer izgleda sve bolje i zategnutije.

Iza Jennifer je više od 20 godina uspješne glazbene, ali i glumačke karijere, tijekom kojih je za svoj rad osvojila i brojna priznanja. Od prošle je godine u braku s glumcem Benom Affleckom, dok iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima blizance Maxa i Emme.

Pjevačica je poznata i po svojoj bujnoj stražnjici, koju je navodno osigurala na iznos od 27 milijuna dolara, a još jedan od aduta kojima izaziva zavist i upola mlađih dama jesu njezini trbušni mišići.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene