U čipkastom donjem rublju

Prizore koje inače može vidjeti samo njezin suprug, Lopez je sada pružila i svojim pratiteljima: ''Koja si ti boginja...''

Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +21 Jennifer Lopez - 6 Galerija

Jennifer Lopez fanove je očarala novim fotografijama u donjem rublju, čipkasti detalji na njezinim oblinama svima su uzbudili maštu.

Jennifer Lopez posljednjom je objavom opet raspametila svoje pratitelje diljem svijeta. Zgodna glumica i pjevačica valjala se po krevetu u seksi donjem rublju, a ove fotografije opet su sve natjerale da si postave isto pitanje: ''Kako ona može imati 54 godine?''.

Lopez je nosila crni grudnjak i gaćice s bijelim čipkastim detaljima, a ogrnula se i odgovarajućim ogrtačem. Fotografirala se pored sobnog ogledala i na krevetu, a njen zavodljiv pogled sve je ostavio bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iza J. Lo je više od 20 godina uspješne glazbene, ali i glumačke karijere, tijekom kojih je za svoj rad osvojila i brojna priznanja. Od prošle je godine u braku s glumcem Benom Affleckom, dok iz braka s pjevačem Marcom Anthonijem ima blizance Maxa i Emme.

Pjevačica je poznata i po svojoj bujnoj stražnjici, koju je navodno osigurala na iznos od 27 milijuna dolara, a još jedan od aduta kojima izaziva zavist i upola mlađih dama jesu njezini trbušni mišići.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ema i Sandro Mur - 4 Ema i Sandro Mur - 3 Ema i Sandro Mur - 1 Ema i Sandro Mur - 5 +26 Ema i Sandro Mur - 6 Celebrity Uspješna Čakovčanka na crveni je tepih stigla u društvu novog supruga koji je dobro poznat hrvatskoj javnosti, a uska haljina otkrila je i još jednu prinovu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene