"Opet u elementu!"

Jennifer Lopez novom fotografijom u badiću pokazala da njoj godine stvarno ne mogu ništa: "Mogu ti se samo diviti"

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +19 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Galerija

Jennifer Lopez objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u bijelom bikiniju, i to dok se odmara u Italiji.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez očarala je svoje obožavatelje novom fotografijom koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u bijelom bikiniju i pokazuje svoju isklesanu liniju.

"Opet sam u elementu", napisala je 54-godišnja Jennifer uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Mogu ti se samo diviti", "Kakva žena", "Bez obzira na to koliko godina imala, ona ne može izgledati loše. Prelijepa je", "Uživaj", "Kao iz snova", "Ma najljepša", "Kraljica", "Stvarno si posebna", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Iza J.Lo je više od 20 godina uspješne glazbene, ali i glumačke karijere, tijekom koje je za svoj rad osvojila i brojna priznanja.

Od prošle je godine u braku s glumcem Benom Affleckom, dok iz braka s pjevačem Marcom Anthonijem ima blizance Maxa i Emme.

Pjevačica je poznata i po svojoj bujnoj stražnjici, koju je navodno osigurala na iznos od 27 milijuna dolara, a još jedan od aduta kojima izaziva zavist i upola mlađih dama jesu njezini trbušni mišići.

J.Lo svoju figuru duguje redovitoj tjelovježbi i paparazzi je najčešće love pred teretanom. Tako su je nedavno snimili i kada je naletjela na zaključana vrata svoje teretane u Los Angelesu, zbog čega je bila vidno nervozna, a tada joj je pred kamerama pobjegla i jedna psovka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene