Zgodna žena!

Poznata Hrvatica u rijetkom izlasku pokazala promjenu na sebi, očito je da novi životni zaokret dobro utječe na nju!

Leonarda Lončar Leonarda Lončar Zeljko Hladika/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar - 2 Leonarda Lončar - 1 Leonarda Lončar - 3 Leonarda Lončar In Magazin: Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Leonarda Lončar - 3 In Magazin: Leonarda Lončar - 4 In Magazin: Leonarda Lončar - 5 +0 In Magazin: Leonarda Lončar - 6 Galerija

Leonarda Lončar pojavila se na 88. Zlatnoj igli u Zagrebu, a bilo je to jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Bivša supruga našeg umirovljenog nogometaša Zvonimira Bobana, modna dizajnerica Leonarda Lončar snimljena je u rijetkom izlasku u javnost, na tradicionalnoj modnoj reviji zagrebačkih obrtnika 88. Zlatna igla.

53-godišnja Leonarda pritom je pokazala i novi imidž nakon što je skratila kosu, a stigla je obučena u trendi poderane traperice, majici s printom i kožnoj jakni.

Leonarda se i sama vratila dizajniranju početkom ove godine, a njezina nova kolekcija pobudila je veliko zanimanje, osobito među nježnijim spolom.

"Nakon 12 godina krenula sam ispočetka, imala sam tremu. Djeca su jako ponosna. Osim što radim nakit, radim i jastuke, dekice, crtam, pa sam mislila da bi bilo zgodno i moje printove staviti na majice. I dalje ću ići u unikatnom smjeru, oslonit ću se i na unutarnje uređenje, a možete očekivati i neku reviju'', izjavila je Leonarda prilikom predstavljanja za IN magazin.

Leonarda i Zvonimir zajedno su proveli 32 godine i zajedno imaju petero djece, od kojih su od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice. Boban je nakon razvoda pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +14 Aleksandra Prijović - 4 Clubzone Hoće li to pasti i četvrta zagrebačka Arena? Evo koliko je ulaznica za treći koncert omiljene srpske zvijezde prodano u trenu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene