Bravo, bravo!

Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

Eva Longoria Eva Longoria Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 3 +17 Eva Longoria - 2 Galerija

Eva Longoria pokazala je liniju u badiću na plaži u Španjolskoj na kojoj je izmamila brojne uzdahe.

Američka glumica Eva Longoria izmamila je uzdahe na plaži u Marbelli i to zahvaljujući svojoj novoj liniji za koju se itekako potrudila i pomučila posljednjih nekoliko godina, a na kojoj zavide i puno mlađe dame.

48-godišnja Eva očarala je sve u ružičastom bikiniju dok se zabavljala i uživala na plaži, a njezino tijelo privuklo je brojne znatiželjne poglede, baš kao i objektive paparazza koji su je tamo zamijetili.

Njezina besprijekorna figura svima je zapela za oko i kada je ljetos objavljivala fotografije na kojima je pozirala u bikiniju i dijelila ih sa svojih 9,6 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

''Seksi mamasita'', ''Najljepša mama na svijetu'', ''Kako si zgodna'', bili su neki od komentara koje je dobivala.

Eva posljednjih nekoliko godina veliku pažnju posvećuje odlascima u teretanu i upravo se zbog toga može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo. Također, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolinu.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio", izjavila je tada Eva.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 11 Severina - 8 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Pogledajte trenutak kada se Seve ozlijedila na koncertu, dobro se i snašla: "Srećom, samo sam zaradila krvavu ranu!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene