''Što lijepa, što pametna''

Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 8 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 7 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 9 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 +20 Vlatka Pokos - 3 Galerija

Vlatka Pokos okretala se u bijeloj haljinici, a dok je uživala u svojim pokretima, ispod haljinice je izvirilo donje rublje.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos objavila je novi veseli videozapis na društvenim mrežama, a u njemu je pokazala više no što je planirala.

U bijeloj haljinici od čipke koja se vezala oko struka Vlatka se vrtjela oko svoje osi u bež štiklama, a dok se okretala, ispod haljinice je izvirilo i nešto više. U jednom trenu vidjelo se njezino bijelo donje rublje. A da lakše zapleše, u videozapis je dodala pjesmu ''Mamma mia'' grupe ABBA.

Kreativnih komentara na to nije nedostajalo.

''Mislim da će mi ovo biti na repeat cijeli dan'', ''Samo budale od muškaraca ne znaju kako tretirati ovakvu ženu. Što lijepu, što pametnu. Draga Vlatka, ne daj svu svoju raskoš nikome tko to sve skupa nije dobrano zaslužio'', ''Dama'', ''Bila i ostala zgodna'', ''Najljepše joj stoji bijela'', bili su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Podsjetimo, Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je plesni mentor bio Mateo Cvenić.

Potom se odlučila na zaokret u karijeri i zaposlila se u jednom splitskom hotelu u kojem radi na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je i elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao. Radi se o sezonskom poslu, a ima svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće radi na organizaciji evenata i nekih intimnih proslava.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 3 Vedran Ćorluka i Luka Modrić Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić +27 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Celebrity Luka Modrić tata je za poželjeti! Pogledajte kakvo je rođendansko slavlje priredio svom najmlađem djetetu: ''Anđeo moj''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Piper - 5 Katie Piper - 3 Katie Piper - 2 Katie Piper - 4 +11 Katie Piper - 1 Celebrity Preživjela je stravičan napad kiselinom i jedva se oporavila od 400 operacija, a sada je čula vijest od koje se ledi krv u žilama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene