Obiteljski čovjek!

Luka Modrić tata je za poželjeti! Pogledajte kakvo je rođendansko slavlje priredio svom najmlađem djetetu: ''Anđeo moj''

Luka Modrić Luka Modrić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 3 Vedran Ćorluka i Luka Modrić Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 10 Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom +21 Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom Galerija

Luka Modrić podijelio je nove fotografije sa svojom mlađom kćerkicom Sofijom, koja je proslavila 6. rođendan, evo kakvo je slavlje imala.

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić nikad ne skriva koliko voli svoju obitelj, a sada je novom fotografijom raznježio svoje pratitelje diljem svijeta.

Naime, njegova mlađa kći Sofia slavila je 6. rođendan, a njezin tata poželio joj je sve najbolje i preko društvenih mreža.

''Sretan rođendan mojoj predivnoj princezi! Volimo te puno! Naš anđeo'', napisao je u opisu.

Na prvoj fotografiji Luka Sofiju drži oko vrata ispred rođendanske torte na četiri kata koja je po sebi imala uzorke žirafa i lišća te broj 6. Na drugoj fotografiji Luka i Sofia pozirali su s ostatkom obitelji, mamom i suprugom Vanjom Modrić te bratom i sestrom Emom i Ivanom, a posljednja fotografija pokazuje kako tata i kći zajedno skaču na trampolinu.

U komentarima su malenoj pristizale brojne čestitke, a javila se i supruga Lukina kuma Matea Kovačića Izabel Kovačić, koja je napisala: ''Sosi moja!'' te dodala emotikon crvenog srca.

Vesele fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, Luka i Vanja u braku su od 2010. godine kad su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila prvo dijete pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Vanja se u javnosti ne voli previše isticati, ali zato je sa svojom djecom na važnim Lukinim utakmicama uvijek velika podrška na tribinama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 4 +26 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Schillinger otišla je na poznatu manifestaciju, a izazovni dekolte u tradicionalnoj nošnji bio je sve u što se gledalo

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija +24 Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić,Hana Hegedušić, Vedran Mlikota Nekad i sad Domaća glumica tajila je datum vjenčanja i htjela se udati podalje od očiju javnosti, no to joj ipak nije uspjelo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene