A golupčići!

Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa suprugom povodom posebnog dana, evo što joj je poručio!

Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 1 Luka i Vanja Modrić - 3 Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +19 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Galerija

Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa svojom suprugom Vanjom Modrić i zaželio joj najljepše želje povodom njezinog rođendana.

Naša nogometna legenda Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa svojom suprugom Vanjom Modrić, a s pratiteljima je ovo podijelio povodom posebnog dana.

Njegova Vanja slavi 41. rođendan, a uz njihove dvije zajedničke fotografije zaželio joj je sve najbolje.

''Sretan rođendan, ljubavi moja. Volim te'', napisao je.

Par je zajedno pozirao na večeri te na jahti gdje je Luka Vanju ljubio u obraz dok je ona gledala u kameru.

Njegovi pratitelji diljem svijeta Vanji su također poželjeli najljepše želje, a javili su se i brojni Lukini suigrači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Inače, Luka i Vanja u braku su od 2010. godine kad su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Supružnici su danas ponosni roditelji troje djece, sina Ivana te kćeri Eme i Sofije. Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 +26 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik pohvalila se novim imidžem i detaljem u kojem su svoje prste imale i njene kćerkice: ''Odmah su zahtijevale...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene