večer za pamćenje!

Procurile fotke poznatih Hrvata s tuluma iz 2009., pogledajte u zagrljaju kojeg muškarca je tad plesala Vlatka Pokos!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Tomislav Miletic/PIXSELL 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 8 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 Vlatka Pokos, Matija Vuica i Marko Grubnić - 13 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 5 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 7 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić i Matija Vuica Matija Vuica Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 2 Damir Markovina +9 Vlatka Pokos, Matija Vuica i Marko Grubnić - 13 Galerija

Matija Vuica, Marko Grubnić i Vlatka Pokos samo su neki od poznatih Hrvata koji su se davne 2009. dobro provodili u jednom zagrebačkom noćnom klubu, a sada su se pojavile njihove fotografije iz te večeri.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nekad je bila često viđeno lice na brojnim društvenim događanjima i uživala je u noćnim izlascima, a upravo su se iz jednog takvog pojavile njezine fotografije iz davne 2009. godine.

Bio je to parti povodom otvorenja nove sezone noćnog kluba Hemingwey, a osim Vlatke nisu propustili ni brojni drugi poznati Hrvati. Ona se rasplesala s modnim stilistom Markom Grubnićem koji je u tom vrijeme nešto drugačij imidž i frizuru nego danas, a fotografi su snimili i njezinog bivšeg partnera Željka Radolfija.

On se zabavljao s kondicijskim trenerom i voditeljem Marijem Mlinarićem, a bila je tu i dizajnerica i pjevačica Matija Vuica koju su Vlatka i Marka poveli na plesni podij, kao i glumac Damir Markovina.

Kako su naše zvijezde izgledale prije 14 godina i kako su uživale u ludom provodu pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari još ne odustaje od seksi badića u kojima može pokazati tijelo kao iz časopisa: ''Hoću tebe za trenericu!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +16 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Nova partnerica Zlatka Mateše ne krije koliko je zaljubljena: "Pravi muškarci ne srame se pokazati nježnost prema ženi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene