napokon sve znamo!

Maja Šuput otkrila je tajnu svog savršenog životnog rasporeda: ''Ako hoćemo da ja danas izgledam ovako...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 5 In Magazin: Maja Šuput - 6 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput - 3 Galerija

Sin Maje Šuput Bloom s nepune je tri godine već bio u Mexicu, na Mauricijusu, u Turskoj, a našu je obalu proputovao uzduž i poprijeko. Svako njihovo putovanje prolazi bez stresa pa nam je Šuput otkrila tajnu. Najpoznatiji dvoipolgodišnjak u Hrvatskoj krenuo je i u vrtić. Kako se snašao, Maja je ispričala našem Davoru Gariću.

Maja Šuput uz sve obaveze pronašla je vremena proteklih dana pojaviti se i na sajmu za bebe i trudnice.

A kako izgledaju putovanja s malom bebeom, odnosno malim djetetom. Nenad i ona su s Bloomom to već apsolvirali!

''Sigurna sam da ima i do karaktera djeteta, sigurna sam, ali sigurna sam da i roditelji svojom nervozom mogu potaknuti nervozu djeteta, odnosno opušteni roditelji poput Nenada i mene daju djetetu tu neku dozu opuštenosti, da nije u plaču, ni nervozi, ni grču, ni strahu. Nekako se on saživo s tim do rođenja. On je na prvom letu bio već s tri mjeseca. Onda sam shvatila odmah da ide. Auto mu je najnormalniji, pa sam skužila da voli bit na nekim brodovima, to odmah zaspe. Velim, ima tu karaktera jer nije plačljiv, ali sigurna sam da postoje roditelji koji su trouble makeri i imaš nas koji smo trouble solveri'', smatra Maja. 

Start u vrtiću krenuo je fantastično, je li i dalje tako?

''Je, evo da pokucam u drvo, stvarno super. Probudi se se ujutro i prvo kaže ''Ekipa, muzikaaaa''...i super jer, ipak sam se bojala jer su djeca vezana za roditelje, ali uspjeli smo, nakon tjedan dana je već zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reć da sam ona mama koja dođe prva po dijete'', priča Maja. 

Danas se od žena zahtjeva da su uspješne, da moraju kuhati, izgraditi karijeru, biti doktorica znanosti, a imat troje djece... Maja je to sve, uz to je još i poduzetnica, ali zapravo ima brdo pomoći sa strane!

''Brdo! Brdo. Prvo imam muža koji je tu s djecom vikendom, ja pjevam znači netko mora bit s djetetom. Tako je, on je direktor za brend i...skoro sam rekla direktor za dijete...hahaha...znači ozbiljna pomoć kod djeteta, ali kad kažem ozbiljna - mi smo tim, tandem. Da bih toliko puno stvari mogla, morala sam si osigurati jako veliku pomoć sa strane. Ako hoćemo da ja danas izgledam ovak, ja nisam otišla kupit to što imam, nego imam čovjeka koji je to otišao kupit. Imam nekog tko je došao oprati kosu, netko je došao frizuru napravit, imam ženu koja mi je popeglala i očistila stan, imam dostavu koja mi je donjela hranu, jako puno ljudi, ali samo je dobra organizacija bitna i da možeš to sve platiti'', sasvim je iskrena Maja. 

''Dakle, da bi sve štimalo, sve to izorganiziram, e tu izgubim jako puno vremena, ali puno manje nego kad bi radila sve to što sam ti nabrojala sama, dakle jako puno ljudi u stručnom stožeru Maje Šuput'', otkrila je Maja svoju istinu. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina. 
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene