Dala je podršku kolegici

I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o Severini Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +18 Podrška za Severinu Galerija

Nakon brojnih poznatih osoba koje su Severini dale podršku zbog odluke suda o njenom sinu, sad se oglasila i Maja Šuput koja je potpuno razočarana onim što se izdogađalo.

Nakon što je Hrvatsku prodrmala vijest kako će 11-godišnji Aleksandar, sin pjevačice Severine, pripasti na skrbništvo ocu Milanu Popoviću nakon nove odluke Vrhovnog suda, reakcije na društvenim mrežama se ne smiruju.

Nakon što su se brojna poznata lica javila i javno dala podršku Severini, sad se oglasila i Maja Šuput koja je, blago rečeno, razočarana odlukom.

''Od jučer pokušavam napisati nešto smisleno. Ali mi ne ide. Svaka riječ koja mi padne na pamet je toliko ružna i puna gorčine. Od jučer sam tužna, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Na samu pomisao na ovu nepravdu. I sama kao mama jednog sina osjećam sve što jedna mama može osjećati kad nema svoje dijete pored sebe. A dijete MORA biti sa mamom. Ovo je zločin. Nema blaže riječi. Podrška Severini'', poručila je uz fotografiju murala Severina i Aleksandra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz Severinu su stali Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić, Nina Badrić te mnogi drugi, a njihove poruke podrške možete pogledati u našoj galeriji.

''Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J***li vas 'proceduralni razlozi'. J***la vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete!", poručila je Severina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 7 +26 Severina - 6 Celebrity Severinina pratiteljica ispričala je dirljivu scenu pjevačice i sina kojoj je svjedočila: ''Gledao je svoju mamu, ona njemu nije Severina, ona je njemu superheroj''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +16 Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene