Bilo je kao iz bajke

Evo kako je izgledala raskošna svadba Tije i Marija Mamića, zabavljala ih je poznata folk-pjevačica, a proglasili su je i najboljom te godine!

Tia i Mario Mamić Tia i Mario Mamić Salon Franić/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tia i Mario Mamić Tia i Mario Mamić - 2 Tia i Mario Mamić - 3 Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 4 In Magazin: Tia Mamić In Magazin: Tia Mamić - 2 In Magazin: Tia Mamić - 3 In Magazin: Tia Mamić - 1 Tia Mamić +11 Tia Mamić Galerija

Tia i Mario Mamić vjenčali su se 2017. godine pred stotinjak gostiju, a njihova je svadba proglašena svadbom godine.

Vijest o razvodu Tije i Marija Mamića iznenadila je domaću javnost jer su slovili kao jedan od stabilnijih domaćih parova i uglavnom su detalje privatnog života čuvali za sebe.

Da se razvode, potvrdili su preko svojih odvjetnika i obznanili da su odlučili krenuti svatko svojim putem te da ostaju u dobrim odnosima.

"Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima", piše u priopćenju koje su magazinu Story dostavili odvjetnica Nataša Pećarević u ime Tije Mamić i odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić u Marijevo ime.

Tia i Mario vjenčali su se 2017. godine u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

I taj dan potrudili su se izbjeći fotografe koji su ih čekali ispred hotela, no neke su fotografije ipak osvanule na društvenim mrežama te su se vidjeli detalji raskošne svadbe. Tia je blistala u čipkastoj vjenčanici koju je dizajnirala Matija Vuica, dok je Mario nosio sivo odijelo.

Kumovi su im bili Višnja i Marko Vjetrović, a među uzvanicima su se pojavili naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel.

"Tu i tamo, usred svakodnevnog života, ljubav nam daje bajku. Čestitamo našim mladencima. Bilo je zadovoljstvo sudjelovati u vašoj bajci! Hvala vam od srca", napisala je na Instagramu ekipa koja je pomogla u organizaciji i dekoraciji svadbe uz fotografiju prvog plesa Marija i Tije.

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tia i Mario Mamić - 1 Tia i Mario Mamić - 2 Tia i Mario Mamić - 3 Tia i Mario Mamić - 4 +8 Tia i Mario Mamić - 5 Celebrity Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene