evo kako sada na to gleda

Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Marko Todorov/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 +16 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić prisjetila se svojeg prekida s Ivanom Zubakom, pa se i našalila na svoj račun.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić u eteru radija Bravo prisjetila se raskida zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom, članom uprave AutoZubak.

Nakon što je jedna slušateljica prepričala svoje neugodno ljubavno iskustvo, Tatjana je podijelila i svoje, te se čak i našalila na svoj račun.

"Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje" nasmijano je poručila te dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Podsjetimo, Tatjana i Ivan bili su u turbulentnoj vezi. Nakon što su tri godine bili zajedno, prvi put su prekinuli početkom 2018. Zatim je u veljači 2020. voditeljica iznenadila javnost objavivši fotografiju s Ivanom iz Venecije, kojom je otkrila da su se pomirili, a nekoliko dana kasnije u eteru je rekla i da se zaručila.

Story je iz izvora bliskih voditeljici tada doznao kako je vjenčanje trebalo biti u lipnju, ali je odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Ubrzo zatim počelo se šuškati o njihovu prekidu, jer je Tatjana viđena bez zaručničkog prstena.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

"Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", potvrdila je Tatjana u studenom 2020. za Reflektor Slobodne Dalmacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Tatjana iza sebe ima nekoliko propalih veza koje su poznate javnosti, a ljubavni status trenutno uspješno skriva.

Njezina prva poznata veza bila je s bivšim nogometašem Dinama, Vedranom Ješeom. Njih dvoje upoznali su se 2004. godine i među njima je brzo zaiskrilo, a prekinuli su kada je Ješe potpisao ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun, i to navodno zbog udaljenosti.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Nekad i sad Već 20 godina slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

Tatjana je 2007. započela vezu sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, a zajedno su proveli četiri godine, s jednim prekidom.

Zatim je 2012. pronašla sreću s glumcem Ivanom Hercegom, no njihova veza nije potrajala ni godinu dana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Ruffalo - 5 Mark Ruffalo - 1 Mark Ruffalo - 3 Mark Ruffalo - 2 +4 Mark Ruffalo - 6 Celebrity Tjednima je šutio o strašnoj dijagnozi koju je dobio, a sve da bi zaštitio svoju trudnu suprugu: "Jednostavno to ne bih mogao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene