"Čudesna ženo"

Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić, Senka Bulić, Željka Udovičić Pleština Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić Tatjana Jurić +23 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić proslavila je rođendan, a mi smo se tim povodom prisjetili kako je izgledala kada je tek započinjala svoju karijeru.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić 10. veljače napunila je 42 godine.

Uoči rođendana bila je na dodjeli nagrada Zlatni Studio, gdje je doslovno zablistala u svjetlucavoj srebrnoj haljini, a na svojem profilu na Instagramu otkrila je i da se odlično zabavila.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

"Mi smo noćas fino zatulumarili, do jedno 3, spontano, bilo super! Hvala svima na čestitkama i lijepim riječima, odgovorit ću svakome, samo da dođem sebi! Izlasci su mi i u 25-oj bili izazovni, di neće u 42-oj!" našalila se Tatjana, a u komentarima su se nanizale rođendanske čestitke i komplimenti na račun njezina mladolikog izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Najljepša žena u Hrvatskoj", "Lijepa Tatjana", "Ljepotice, divna si", "Carica i kraljica", "Čudesna ženo", pisali su joj pratitelji.

Tatjanu obožavatelji redovito obasipaju komplimentima ispod njezinih fotografija na Instagramu, na kojem je prati više od 80 tisuća ljudi, a od samog početka karijere slovi i kao jedna od najljepših Hrvatica. A iako u 40-ima izgleda kao da je u 20-ima, ne prate je ni glasine o estetskim zahvatima.

Tatjana je karijeru započela kao televizijska voditeljica početkom 2000-ih, a kako je izgledala na svojim počecima pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić u nenadanim problemima: Zakasnila je na posao, a našla se i na meti prevaranata!

Od početka karijere postoji i veliko zanimanje javnosti za njezin ljubavni život, koji zadnjih godina vješto skriva.

Njezina prva poznata veza bila je s bivšim nogometašem Dinama, Vedranom Ješeom. Njih dvoje upoznali su se 2004. godine i među njima je brzo zaiskrilo, a prekinuli su kada je Ješe potpisao ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun, i to navodno zbog udaljenosti.

Tatjana je 2007. započela vezu sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, a zajedno su proveli četiri godine, s jednim prekidom.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

Zatim je 2012. pronašla sreću s glumcem Ivanom Hercegom, no njihova veza nije potrajala ni godinu dana.

Tatjanina zadnja poznata veza bila je sa zagrebačkim poduzetnikom Ivanom Zubakom, s kojim je trebala i stati pred oltar, no zaruke su raskinuli 2020. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Celebrity Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene