"Najbolja i najljepša!"

Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +19 Renata Končić Minea - 4 Galerija

Renata Končić Minea nastupila je na Megadance partyju u Areni Zagreb, gdje je oduševila i glasom i stasom.

U petak je u Areni Zagreb održan veliki Megadance party koji je okupio zvijezde domaće glazbene scene 90-ih.

Posebno oduševljenje izazvala je Renata Končić Minea, koja je sve zadivila svim glasom, ali i stasom, a mnogi će se složiti da još zvuči i izgleda kao u danima najveće glazbene slave.

Pogledaji ovo In Magazin: Happy Fest inMagazin U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Minea se snimkom s koncerta pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je napisala: "Kakva noć! Kakva energija! Kakvi ljudi! Zahvalna do neba", a pozitivni komentari nisu se prestali nizati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Kako ti dobro stoji haljina", komentirala je Nives Celzijus. "Divna, kakva energija! Super ti stoji haljina", poručila joj je i Snježana Schillinger. "Preksana", napisao joj je Mario Roth.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 4 Celebrity Minea oduševila pojavom u kratkoj haljinici, svi se slažu da izgleda gotovo jednako kao na počecima karijere!

"A ti si kao prava Barbie bila i naravno najljepša", "Čarobna si bila", "Prekrasna!", "Barbie", "Najbolja i najljepša!", "Nikad bolja, bravo Minea!" još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a Minea se i zahvalila svakome kome je stigla.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Minea podijelila s javnosti strašan trenutak karijere o kojem dosad nikome nije pričala: ''Došao je s oružjem, 15 puta sam morala pjevati Vrapce i komarce''

Osim Minee, na Megadance partyju nastupili su i grupa Colonia, Alka Vuica, Senna M, Ella, Mandi, Ivana Banfić, Denis & Denis i mnogi drugi izvođači koji su obilježili domaću glazbenu scenu 90-ih.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 4 +20 Filip Riđički Nekad i sad Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene