Baš su se zabavljali

Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Princ Harry i Meghan Markle - 10 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 Princ Harry i Meghan Markle - 8 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 15 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +18 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle viđeni su u javnosti prvi put otkako su preuredili svoju internetsku stranicu i još jednim postupkom naljutili kraljevsku obitelj, bili su nasmijani od uha do uha.

Princ Harry i Meghan Markle viđeni su zajedno u javnosti prvi put otkako se Harry vratio iz Velike Britanije i otkako su najnovijim postupcima razljutili javnost, ali vjerojatno i kraljevsku obitelj.

Odbjegli kraljevski par prisustvovao je eventu povodom Invictus igara u Kanadi čiji je Harry osnivač i to na samo Valentinovo.

Vrlo dobro raspoloženi i nasmijani od uha do uha, Harry i Meghan razgovarali su s okupljenima, a Harry se čak i okušao u skijanju sjedeći, tzv. sit-ski, što je Meghan itekako nasmijalo te ga je snimala mobitelom.

Cijelo vrijeme pratile su ih kamere, a dok je Meghan bila obučena u nešto udobniju odjeću i zimske čizme, Harry je na sebi imao traperice i kratku jaknu.

Bračnom paru ovo je bio prvi izlazak samo nekoliko sati nakon što su svoju službenu internetsku stranicu rebrandirali te iskoristili svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa. To je potaknulo nagađanja da pokušavaju oživjeti svoje medijske karijere, a na njoj se mogu pročitati Harryjeva i Meghanina biografija kao i najnovije vijesti o njima. Harry je opisan kao humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i borac za zaštitu okoliša, dok je Meghan nahvaljena kao feministica i pobornica ljudskih prava i ravnopravnosti spolova. Web-stranicom upravlja Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa i na njoj se mogu pronaći sve potrebni podaci o njihovim aktivnostima.

Nakon toga, svjetskim medijima odjeknula je vijest kako su promijenili prezime svoje djece, a time prekršili obećanje koje su dali kraljici Elizabeti.

Pogledaji ovo Kralj Charles - 4 Celebrity Kralj Charles snimljen je na putu do londonske bolnice gdje se liječi, tamo ga svaki put dočeka ista scena!

Sve to Harry i Meghan čine tijekom najtežih dana kraljevske obitelji. Princeza Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena, a kralj Charles redovito odlazi na liječenje nakon iznenadne dijagnoze karcinoma koju je dobio uslijed liječenja prostate.

Ipak, Harry je prema ocu pokazao suosjećanje te ga posjetio na samo 45 minuta, a nakon jedne noći koju je proveo u hotelu, vratio se u Ameriku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 +31 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Celebrity Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila spektakl u Osijeku, na bini joj se pridružila dobro poznata kolegica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene