Pa što im je

Nije prošlo ni dvije godine od njene smrti, a Harry i Meghan već su prekršili obećanje dano kraljici Elizabeti, evo što su sada izveli!

Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +18 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle ovih dana šokirali su obožavatelje neobičnim potezom zbog kojeg mnogi smatraju da su izdali povjerenje pokojne kraljice Elizabete II.

Nakon što su preuredili svoju službenu internetsku stranicu te iskoristili svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle novim su potezom još više šokirali javnost.

Naime, roditelji četverogodišnjeg sina Archieja i dvogodišnje kćeri Lilibet promijenili su prezimena svoje djece iz Mountbatten-Windsor u Sussex, prenosi The Sun.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovim su potezom htjeli ujediniti obitelj te su ponosni na svoju odluku, rekao je izvor blizak paru za The Times.

Ništa tu ne bi bilo sporno da princ Harry nakon napuštanja kraljevske obitelji svojoj baki, pokojnoj kraljici, nije obećao kako svoje titule i prezime neće koristiti u svrhu financijske dobiti.

No, čini se da su to obećanje sada prekršili.

A njihov rebranding stranice mogao bi ozbiljno naljutiti Palaču.

"Imat će ozbiljnih problema s korištenjem Sussexa. To je kraljevska titula i ako u tome ima ikakve naznake komercijalizma, bit će ugašena. Zapanjujuće je što sami ne vide koliko je to problematično", izjavio je za Daily Mail izvor s dvora.

Rekreiranje njihove web stranice potaknulo je nagađanja da pokušavaju oživjeti svoje medijske karijere, a na njoj se mogu pročitati Harryjeva i Meghanina biografija kao i najnovije vijesti o njima. Harry je opisan kao humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i borac za zaštitu okoliša, dok je Meghan nahvaljena kao feministica i pobornica ljudskih prava i ravnopravnosti spolova. Web-stranicom upravlja Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa i na njoj se mogu pronaći sve potrebni podaci o njihovim aktivnostima. 

A sve to Harry i Meghan čine tijekom najtežih dana kraljevske obitelji. Princeza Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena, a kralj Charles redovito odlazi na liječenje nakon iznenadne dijagnoze karcinoma koju je dobio uslijed liječenja prostate.

Ipak, oko svog ozdravljenja je optimističan.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +15 Petar Grašo - 5 inMagazin Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 +24 Filip Hrgović i supruga Marinela - 1 Celebrity Naš uspješni boksač i njegova lijepa supruga pohvalili su se predivnim vijestima: ''Tim Hrgović se širi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene