Publika oduševljena

Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila spektakl u Osijeku, na bini joj se pridružila dobro poznata kolegica!

Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Borna Jaksic/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 +25 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 5 Galerija

Aleksandra Prijović napravila je spektakl i treću večer u Osijeku, a kao gošću je dovela svima dobro poznatu kolegicu.

Treću večer za redom srpska zvijezda Aleksandra Prijović napravila je pravi spektakl u osječkom Gradskom vrtu.

''Hvala sto ste došli i da se večeras družimo! Često misle da mi je teško na svakom sljedećem koncertu, a ja se osjećam najbolje! Nadam se da ste spremni za zabavu'', rekla je nakon dolaska na pozornicu.

A kao i svaki koncert na ovoj turneji ''Od istoka do zapada'', nastup je započela pjesmom ''Za nas kasno je''.

Svi su gledali u njen neobičan kombinezon koji je nosila, a koji je bio načinjen od bež materijala i tisuća sitnih cirkona, no s jedne strane nije imao ni rukav niti nogavicu.

Na svakom svom koncertu Aleksandra ima goste iznenađenja, a ovog puta na bini joj se pridružila pjevačica Rada Manojlović.

''Najveći aplauz za moju dragu Radu! Za one koji ne znaju, poznajemo se 13 godina. Mogu reći da je posebna, divna i znam da mi želi dobro'', najavila ju je te su zajedno otpjevale veliki Radin hit ''Alkotest''.

Prijović je publici otkrila da Rada skoro priprema i novi album i turneju.

Aleksandra u Gradskom vrtu nastupa još dvije večeri, 17. i 18. veljače.

"Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte", poručila je pjevačica za Extra FM nakon zakazanog petog koncerta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Stanković - 2 Milan Stanković - 8 Milan Stanković - 12 Milan Stanković - 11 +9 Milan Stanković - 9 Nekad i sad Gdje je nestao Milan Stanković? Regija ga pamti po upečatljivom imidžu, a tijekom bogate karijere odjednom se povukao iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene