fotografi su sve uhvatili

Jedna od najvećih zvijezda regije pokorila je crveni tepih u prozirnom outfitu ispod kojeg se dobro vidjelo donje rublje koje je nosila

Rada Manojlović - 4 Rada Manojlović - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović - 3 Rada Manojlović - 2 Rada Manojlović - 1 Rada Manojlović - 5 Rada Manojlović - 3 Rada Manojlović - 1 Rada Manojlović - 2 Rada Manojlović - 4 Rada Manojlović Rada Manojlović - 5 +19 Rada Manojlović - 4 Galerija

Rada Manojlović bila je jedna od zvijezda na gala večeri u Beogradu, a čipkasta prozirna haljina pokazala je njezinu besprijekornu figuru.

Srpska folk-zvijezda Rada Manojlović bila je zvijezda crvenog tepiha na proslavi brenda Gorki list u beogradskom hotelu Hayatt Regency.

Iako su na slavlje stigle brojne poznate osobe, Rada je posebno ukrala sve poglede zbog onoga što je nosila na sebi. Čipkasta providna haljina crne boje pratila je liniju njezina fantastičnog tijela, a ispod nje nazirale su se crne gaćice. Kosu je uvila u valove, a nosila je i crnu torbicu, a ono što nije skidala bio je osmijeh s lica.

Svi se slažu kako je pjevačica na ovom crvenom tepihu izgledala kao prava diva, a u isto vrijeme uspjela je izgledati elegantno, ali i izazovno.

Inače, Rada ima 38 godina i iza sebe ima bogatu pjevačku karijeru. No njezin život prije slave bio je iznimno težak. Odrasla je u Četerežu te je majku izgubila sa samo 19 godina. Nikada nije skrivala odakle dolazi, a često je znala istaknuti i da je odrasla u neimaštini.

''Bile smo djeca kakva se mogu poželjeti. Imale smo prijateljica, tako kao mi, siromašne, ali su znale praviti takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lijepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo da tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući'', ispričala je jednom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 +25 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Celebrity Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene