pogledajte reakcije!

Jedna od najvećih srpskih zvijezda potaknula na žustru raspravu svojom objavom: ''Nema više hodanja, samo udaja bajo moj. Kakvo držanje za ruku, gubljenje vremena!''

Rada Manojlović Rada Manojlović Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović - 4 Rada Manojlović - 5 Rada Manojlović - 2 Rada Manojlović - 1 Rada Manojlović - 3 Rada Manojlović Rada Manojlović Rada Manojlović - 1 Rada Manojlović - 2 Rada Manojlović - 3 +20 Rada Manojlović - 4 Galerija

Rada Manojlović pokrenula je raspravu na Twitteru u kojoj je usput objasnila kako nema vremena ići na spojeve, već se želi odmah udati.

Popularna srpska pjevačica Radmila Manojlović na svom Twitter profilu objavila je status koji je mnoge natjerao na komentiranje, ali i žustru raspravu. 

"Nema više flertanja i izlazaka, samo udaja, dragi moji! Kakvo zabavljanje, držanje za ruku, gubljenje vremena… Odmah prsten, oltar, svadba, ne zanima me. E, pa da vidimo. Da se odmah shvatimo ozbiljno", napisala je Rada.

"Sretno brate, samo još moraš pronaći muškarca koji ne želi djecu" napisao je jedan korisnik Twittera u komentarima, a evo i kako je ona odgovorila na to. 

"Samo da kažem, u komentarima na ovaj tweet podržali su me i oni koji me vole, i oni koji se ne slažu sa mnom po mnogim pitanjima… Ali kada je ljudskost u pitanju, moram vam reći da ste svi ljudi. Hvala vam. Nisam se mnogo potresla i okrenula sam na šalu", napisala je Rada.

Nedavno je proslavila i svoj 38. rođendan, a obilježila ga je i nizom fotografija, dok se u opisu posebno zahvalila svojim fanovima kojih, kako kaže, ima u svakom gradu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADMILA RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Na Instagramu Radu prati preko 486 tisuća pratitelja, a ona svakodnevno dijeli fotografije iz privatnog života ili s nastupa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene