više je ne može kontrolirati

Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

Clementine Poppy De Vere Drummond Clementine Poppy De Vere Drummond Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Clementine Poppy De Vere Drummond - 6 Claudia Schiffer i kći Clementine Poppy Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 Claudia Schiffer - 3 +19 Claudia Schiffer Galerija

Clementine Poppy izrasla je u sliku i priliku svoje majke Claudije Schiffer.

Slavna manekenka Claudia Schiffer (53) ima dostojnu nasljednicu.

18-godišnja kći Clementine Poppy njezina je slika i prilika, a iako su je roditelji dugo skrivali, otkako je prošle godine postala punoljetna njezin profil na Instagramu otvoren je za javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Clem👩‍🦳 (@clementine_vaughn_)

Clementine je od mame naslijedila njezinu plavu kosu i vitku figuru, a na fotografijama se vidi i da joj poziranje itekako ide od ruke.

Kako i ne bi, kada je Clementine još kao beba imala svoj prvi manekenski angažman, kada je pozirala u majčinom naručju za naslovnicu Voguea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Claudia je kćer dobila u braku s britanskim redateljem Matthewom Vaughnom, a zajedno imaju još i 20-godišnjeg sina Caspara Matthewa

Claudia Schiffer jedan od najuspješnijih supermodela svih vremena. Ljepotica njemačkog porijekla karijeru je započela sa samo 17 godina, kada ju je uočio lovac na talente u jednom klubu u Düsseldorfu. Od samih početaka bilo je jasno da će napraviti zaokret u svijetu mode, a još danas se priča kako je brend Guess postao toliko poznat upravo zbog nje, jer im je ona bila ambasadorica. Pokojni Karl Lagerfeld odabrao ju je kao zaštitno lice Chanela, a nešto kasnije pojavila se i u Playboyu. Krasila je i slavnu naslovnicu Voguea 1999. godine, kada je proglašena i jednom od najljepših žena na svijetu. Poznati brendovi otimali su se za nju, a osvanula je na preko 1000 naslovnica časopisa tijekom svoje bogate karijere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene