povukla se iz javnosti

Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Vladimir Dugandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 Aleksandra Grdić - 11 Aleksandra Grdić - 10 Aleksandra Grdić - 9 Aleksandra Grdić - 8 Aleksandra Grdić - 7 Aleksandra Grdić - 6 +19 Aleksandra Grdić - 5 Galerija

Aleksandra Grdić posljednjih godina živi daleko od očiju javnosti, a sada je školska kolegica objavila njezinu novu fotografiju.

Bivša manekenka i Miss Hrvatske Aleksandra Grdić prije nekoliko godina potpuno se povukla iz javnosti i posvetila se obiteljskom životu.

Udala se za tajanstvenog Marka Šljakovića, kojeg je upoznala preko društvenih mreža i s kojim je dobila troje djece, a s obitelji živi u rodnoj Virovitici.

I dok je u slavnim danima bila nezaobilazno lice društvenih događanja, Aleksandru već godinama nismo imali priliku vidjeti, a sada je na društvenim mrežama osvanula njezina nova fotografija.

"To je ta generacija kad imaš late night date sa školskom iz razreda u Lidlu u 21 sat", napisala je Aleksandrina školska kolegica uz njihovu zajedničku fotografiju iz supermarketa koju možete pogledati OVDJE.

Aleksandra je bila u ležernom izdanju, bez šminke i s kosom svezanom u neurednu punđu, no na fotografiji se vidi da se nije puno promijenila od slavnih dana.

"Uvijek divna Alex", jedan je od komentara ispod fotografije na račun izgleda naše bivše misice.

Ranije ove godine doznalo se da je još ostala bliska s bivšom kolegicom s modnih pisti Jelenom Orešković, koja je za medije otkrila pokoju informaciju o Aleksandrinu životu nakon povlačenja iz javnosti.

"Mislim, uvijek kad se piše gdje je netko nestao, kao da je ne znam što, ali jednostavno ljudi imaju pravo promijeniti prioritete. Upravo to se i njoj dogodilo, nema ništa mistično iza njezina nestanka, to vam je sazrijevanje, ja bih rekla. Aleks je danas super!" objasnila je Jelena za Dnevno.hr.

Ispričala je i kako se Aleksandrina djeca bave sportom i osvajaju medalje iz različitih disciplina, a prisjetila se i dana kad su obje još žarile i palile modnim pistama.

"S Aleks nikada nije bilo dosadno, najviše se sjećam naših partija nakon revija, a slika koja mi se urezala je njezino pušenje u krevetu! Uvijek bi zapalila cigaretu u krevetu prije spavanja, toga se često sjetim", kazala je Jelena.

Podsjetimo, Aleksandra se titulom misice okrunila 2003. godine, a ostala je upamćena i po privatnim skandalima.

Gledali smo je i u showu "Farma" 2008. godine, a nedugo nakon toga povukla se iz javnosti i danas živi mirnim obiteljskim životom u Virovitici.

Iako posljednjih godina bježi od medija, o suprugu je jednom prilikom progovorila za IN magazin.

"Drukčiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran je, staložen, suprotnost meni. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću", kazala je tada Aleksandra.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courteney Cox - 3 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 +26 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zanimljivosti Otkrivena tužna istina koja se krije iza kultne scene u Prijateljima: "Oženio sam se njom i odvezli su me natrag"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene