otkrila i zašto!

Naša bivša manekenka prvi put je otvorila vrata svojeg novog doma, luksuz Pariza zamijenila je mirnom oazom u Zagrebu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Orešković Jelena Orešković - 2 Jelena Orešković - 3 Jelena Orešković Jelena Orešković +0 Jelena Orešković - 1 Galerija

Manekenka Jelena Orešković luksuz Champs-Elyseesa zamijenila je mirnom oazom u Zagrebu. Prvi put je otvorila vrata svojeg novog doma, u koji se doselila sa suprugom, inače poznatim dizajnerom, te njihovim dvjema kćerkicama. Zašto su odlučili napustiti francusku metropolu te kako izgleda njezin novi zagrebački dom, otkrila je ekipi In magazina!

Jelena Orešković, instruktorica joge i bivša manekenka, samo za In magazin ispričala je kako se zapravo odlučila doseliti u Hrvatsku. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna vijest Ljubav u Parizu: Nekadašnja hrvatska manekenka ponovno postala majka!

''Puno je razloga, nije to bila odluka preko noći. Suprg je uvijek govorio kako bi neku dob oko 60. rođendana volio dočekati u nekom mirnijem okruženju. I onda je uslijed tih nekih negativnih događaja koji su nas zadesli u Francuskoj, počevši 2015. s terorizmom pa su krenuli štrajkovi... Ja sam se stvarno nauživala u tom gradu, pa mi je glupo pričati o lošim stvarima, ali kad me pitate zašto smo se doselili u Hrvatsku, sigurno nisu prevladale ove dobre stvari, uvijek gledaš gdje ti je onda kvalitetnije živjeti pogotovo jer imamo djecu'', govori Jelena. 

Ova obitelj živi u predivnom stanu u centru zagreba kojeg je dizajnirao Jelenin suprug. 

''Sa selidbom on je dobio i novu profesiju, iz auto industrije prebacio se na dizajn interijera. Moram reći, meni se sviđa, evo ja sam ovaj stan potpuno prepustila njemu, ja nisam niti jednu vazu stavila jer treba se priznati kad se za nešto nema smisla, prepusti onima koji znaju'', govori Jelena koja i danas ima manekensku figuru. 

Evo čemu duguje takvu liniju. 

''Pilatesu. Jest da genetika ima tu ulogu, teško se debljam makar s godinama sve teže. Iako ideja s pilatesom nije mi bila estetska, meni je pomogao s kralježnicom pa sam otkrila tu metodu i onda sam završila za instruktora pilatesa'', otkrila je. 

Cijeli razgovor i još detalja pogledajte u prilogu In magazina! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +15 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Franka Batelić i Karlo Rusan +17 Marko Grubnić Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene